FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO - FCSB

UPDATE. SOLD OUT înainte de Dinamo - FCSB! Anunțul uriaș făcut de „câini”

Fanii lui Dinamo au luat din nou cu asalt casele virtuale de bilete pentru meciul cu FCSB și sunt gata să pompeze o sumă importantă de bani în conturile clubului.
Fanii lui Dinamo au luat din nou cu asalt casele virtuale de bilete pentru meciul cu FCSB și sunt gata să pompeze o sumă importantă de bani în conturile clubului.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 februarie 2021 17:47 / Actualizat miercuri, 10 februarie 2021 17:48

Fanii lui Dinamo au luat din nou cu asalt casele virtuale de bilete pentru meciul cu FCSB și sunt gata să pompeze o sumă importantă de bani în conturile clubului.

  • Dinamo - FCSB, duel din „optimile” Cupei României, se joacă miercuri. Partida va începe la ora 20:30 și poate fi urmărită în format liveTEXT, FOTO+VIDEO pe GSP.ro și în direct la TV pe Look Sport+, Digi Sport 1 și Telekom Sport 1.

UPDATE, ora 17:45. Dinamo - FCSB, SOLD OUT!

Cu mai puțin de 4 ore înaintea partidei, suporterii lui Dinamo au anunțat că au vândut toate biletele virtuale!

FELICITĂRI, CÂINILOR! Am răvășit toate biletele. Urmează oițele. Între timp, răsuflăm puțin cu un DDBeer și un...

Posted by Peluza Catalin Hildan-Dinamo on Wednesday, February 10, 2021

Știrea inițială

Suporterii dinamoviști vor să anunțe azi cu mândrie un nou sold-out, al 3-lea la rând pe „Arena Națională”! Ceea ce înseamnă că au vândut iar în jur de 50.000 de tichete virtuale pe cel mai mare stadion al țării. Cu 7 ore înainte de meci, clubul a anunțat că mai sunt disponibile 2.300 de bilete. 

Un nou sold out înseamnă că roș-albii au strâns iar suma de 55.000 de euro, necesară luptei pentru supraviețuirea clubului. Totodată, suma ar putea reprezenta un bonus de calificare pentru „câinii” lui Jerry Gane, în cazul în care o vor elimina diseară pe FCSB din Cupa României.

UPDATE. SOLD OUT înainte de Dinamo - FCSB! Anunțul uriaș făcut de „câini”

NE APROPIEM DE AL TREILEA SOLD OUT CONSECUTIV pe cel mai mare stadion al țării! Mai sunt 2300 de bilete.

Numai Câinii puteau fi în stare să epuizeze 3 Arene, adică 165.000 de bilete într-un timp atât de scurt.

Au încercat și alți suporteri să ne imite. Alții care au stadion nou, modern, care au o echipă ce se bate la titlu. Tot la un meci cu Fcsb.

Au vândut mai puțin de 1.000 de bilete.

CÂINII SUNT ALTFEL DE SUPORTERI. Nu se dau bătuți. Așa cum ne-am obișnuit, în orele dinaintea meciului, începe vânătoarea locurilor care au mai rămas libere prin diferite sectoare.

Atunci când a fost proiectată Arena Națională, nimeni nu a luat în calcul că se vor organiza evenimente la care nu va mai rămâne nici măcar un scaun liber.

CÂINE, tu ți-au ocupat locul? Ți-ai luat bilete? Nu lăsa treaba asta pentru ultima oră! Fii printre cei care scriu ISTORIA SALVĂRII LUI DINAMO!

Un bilet costă 5 RON. E puțin, dar poate fi PREȚUL EXISTENȚEI NOASTRE!

- Comunicat oficial Dinamo

Dinamo - FCSB » Echipele probabile

DINAMO: 12. Eșanu - 22. Sorescu, 66. Puljic, 6. Ehmann, 7. St. Filip - 8. P. Anton, 5. Răuță, 55. Gol - 26. Morsay, 17. Nemec, 31. Fabbrini 
REZERVE: 1. Kongshavn, 3. A. Radu, 9. Magaye, 10. Nepomuceno, 30. Bejan, 38. Bani, 77. Vl. Achim, 98. Mihaiu, 99. Moldoveanu 
ABSENT: Blejdea (accidentat)
ANTRENOR: Ionel Gane

FCSB: 99. A. Vlad - 23. Ov. Popescu, 17. I. Cristea, 4. A. Miron, 33. Radunovic - 27. Olaru, 26. Oaidă, 11. Moruțan - 37. Oct. Popescu, 10. Fl. Tănase, 7. Fl. Coman 
REZERVE: 1. C. Straton, 2. V. Crețu, 3. Panțîru, 5. G. Simion, 6. Haruț, 9. Vukusic, 16. Nedelcu, 21. Buziuc, 25. Perianu
ABSENT: L. Filip (accidentat)
ANTRENOR: Anton Petrea

VIDEO. Tot ce trebuie să știi înainte de Dinamo - FCSB

Citește mai multe știri despre meciul Dinamo - FCSB:

Gazeta a aflat arbitrul de la Dinamo - FCSB » Ultima oară a condus un derby cu probleme

Dănciulescu vrea răzbunare la Dinamo - FCSB: „Trebuia mers până la TAS, am fi câștigat” » Mesaj și pentru DDB + atac la Cortacero

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (95)
creeperno290
creeperno290  •  10 Februarie 2021, 22:47

Bine ca fotbalistii au fost motivati de acest sold-out si au reusit sa castige derbyul

1024263120939392
Florin Marian  •  10 Februarie 2021, 20:09

coregrafia e 3d sau 5g?

doar..titi
doar..titi  •  10 Februarie 2021, 19:21
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

poate cate-ai ''gandit'' tu la ceva ..da ca de obicei ..nu te-a dus bibilica mai departe , ca nu se termina cu os !!probabil ca in creierul tau de furnica ai vrut sa spui liga cfr !!ca aia castiga titluri pe banda rulanta ..de ani de zile!!!cfr , care prefera mumii (vinicius , arlauskis sau cestor) in locul tinerilor din romanica !!!ca valoarea ligii 1 a scazut ... da , dar primii vinovati sunteti voi , care trebuia sa fiti o echipa de traditie .. CU PERFORMANTE ... nu coregrafii , mai ales internationale !!valoarea ligii 1 nu se ridica prin cumpararea de bilete virtuale ..ci prin participari in europa si prin VICTORII si CALIFICARI !!da n-ai tu de unde sa stii ...ca voi inca dormiti !!!

Vezi toate comentariile (95)
Comentează