FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO - FCSB

DINAMO - FCSB. Cristi Borcea îl „înțeapă” pe Negoiță: „Dinamo nu mai are identitate! Vindeam eu jucători pe 200.000 de euro?”

Cristi Borcea +25   FOTO
Cristi Borcea

Articol de GSP - Publicat joi, 25 iunie 2020 10:42 / Actualizat joi, 25 iunie 2020 11:59

DINAMO - FCSB. Înaintea meciului direct din semifinalele Cupei României, Cristi Borcea (50 de ani), fostul finanțator al „câinilor”, a făcut o radiografie dură situației actuale din club.

După ce a exclus încă o dată posibilitatea de a reveni în fruntea clubului din „Ștefan cel Mare”, Borcea a vorbit despre ceea ce crede că îi lipsește lui Dinamo pentru a reveni în elita fotbalului românesc, trăgând o concluzie tristă pentru susținătorii roș-albilor: „Dinamo nu mai are identitate”. 

„Nu poți face performanță fără să ai un stadion. Dinamo nu mai are identitate! Nu mai sunt birouri, nu mai e hotelul pe care-l aveam, nu mai sunt terenurile care erau. Birourile sunt la RIN, iar juniorii se antrenează în Pantelimon, pe «Granitul».

Dinamo era un brand, noi am încercat și am făcut tot posibilul să-l ridicăm și să-l menținem sus. Păi vindeam eu jucători pe 200.000 de euro?”, a spus Cristi Borcea, potrivit Prosport. 

VIDEO. Ionel Dănciulescu povestește cum a fost ademenit cu bani, înaintea unui meci cu Steaua: „Cristi Borcea știa tot”

FOTO. Imagini de ultima „dublă” FCSB - Dinamo din Cupa României: 

+21 FOTO

Citește și alte știri despre Dinamo: 

DINAMO - FCSB. Atât de mare e diferența! Un singur jucător al roș-albaștrilor valorează cât întreaga echipă a lui Dinamo!

DINAMO - FCSB. EXCLUSIV Slavko Perovic a reacționat după ce a fost „tras pe bară”: „Sunt extrem de mâhnit!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
valiza.epo
valiza.epo  •  25 Iunie 2020, 15:15

Borcea l-a vandut pe Mitrea la Ajax cu... ZERO euro!!! Si a facut puscarie pentru asta!!!

vladutz13
vladutz13  •  25 Iunie 2020, 14:58

Pai nu vindea pe 200.000 dar cam atat intrau in club si atunci, restul se duceau pe comisioane sau prin sacose.

126947991197804
Negrutza Laura  •  25 Iunie 2020, 14:29

stiri neinteresante Marca .... Doar Divizia B

Vezi toate comentariile (8)
Comentează