CUPA ROMANIEI  ·  DINAMO - FCSB

DINAMO - FCSB. FOTO Fanii au reușit să dribleze regulamentul și au urmărit „pe viu” turul semifinalei de Cupa României

DINAMO - FCSB. FOTO Fanii au reușit să dribleze regulamentul și urmăresc „pe viu” turul semifinalei de Cupa României 

FOTO: Raed Krishan +40 FOTO
DINAMO - FCSB. FOTO Fanii au reușit să dribleze regulamentul și urmăresc „pe viu” turul semifinalei de Cupa României FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat joi, 25 iunie 2020 19:58 / Actualizat joi, 25 iunie 2020 20:31

Dinamo și FCSB joacă acum turul semifinalei Cupei României. Spectatorii nu au acces pe stadion, dar au găsit modalități inedite de a urmări partida pe viu. 

Protocolul adoptat de MTS pe timpul crizei coronavirusului nu permite accesul spectatorilor la meciurile din Liga 1. Câțiva microbiști au găsit totuși soluții pentru a urmări pe viu înfruntarea. La geamurile și în balcoanele blocurilor din jur a fost aglomerație, inclusiv la cele ale spitalului de Urgență, aflat în imediata apropiere. 

+41 FOTO

Dinamo - FCSB, fără spectatori

Meciul de astăzi din „Ștefan cel Mare” consemnează o premieră. E primul derby la care spectatorii nu au acces. Duelul precedent cu cea mai mică asistență a avut loc în anul 1996. Steaua s-a impus atunci cu 1-0, în sferturile de finală ale Cupei României. La meciul de pe Stadionul Național au asistat doar 2.500 de spectatori, din cauza ninsorii abundente. Detalii AICI!

Citește și alte știri despre Dinamo - FCSB: Detalii cutremărătoare despre românca eliberată după 11 ani de sclavie în Spania. Greșeala făcută de proxeneți, așa au fost prinși
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
17:00 Tenis, WTA
Turneul din Palermo
Digi 2, Digi 4
Program TV complet

Liga 1