FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  SEMIFINALE

DINAMO - FCSB ÎN CUPA ROMÂNIEI. Florin Prunea, prima reacție: „Mergem în finală!”

Flori Prunea va părăsi Dinamo după 13 iunie, când i se termină contractul +25   FOTO
Flori Prunea va părăsi Dinamo după 13 iunie, când i se termină contractul

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 iunie 2020 11:28

DINAMO - FCSB ÎN CUPA ROMÂNIEI. Florin Prunea (51 de ani), managerul general al „câinilor”, a comentat tragerea la sorți de astăzi a semifinalelor Cupei României.

  • Semifinalele vor avea loc în dublă manșă. Turul va fi pe 24 iunie, pe terenul primei echipe extrase (Dinamo), iar returul pe 8 iulie. Finala e stabilită pe 22 iulie. Câștigătoarea Cupei va merge în Europa League și va intra în primul tur preliminar;
  • Cealaltă semifinală este Sepsi - Poli Iași.

Nu e adversarul pe care mi l-am dorit. Cred că nici FCSB nu și-a dorit să ne întâlnească. Va fi o dublă mansă în conditii speciale. Probabil că primul meci va fi fără spectatori, însă sperăm ca la al doilea meci să fie permis accesul fanilor.

Noi ne-am asumat de la început și am spus că vom trata cu seriozitate Cupa. Am jucat mereu cu cea mai bună echipă. E un trofeu care ne interesează. Era frumoasă o finală FCSB - Dinamo, dar trebuie să ne conformăm. Ne va fi mult mai greu, pentru că nu vom avea suporterii in spate. Eu cred că ne vom califica în finală și vom câștiga trofeul”, a spus Prunea, la ProX.

Traseul în Cupa României, ediția 2019-2020, pentru Dinamo și FCSB

„16”-mi

  • Dinamo - UTA 3-1
  • FCSB - Metaloglobus 2-0

„Optimi” 

  • FCSB - U Cluj 1-0
  • Dinamo - Foresta 4-0

„Sferturi” 

  • Dinamo - Clinceni 1-0
  • FCSB - Hermannstadt 2-1
+21 FOTO

Citește mai multe știri de actualitate:

Acum, la Dinamo, suporterii fac și prețurile! Fanii s-au opus plecărilor a 4 jucători

Avem noul contract semnat de Bogdan Vintilă cu FCSB » Gigi Becali îi garantează postul pe viață doar la TV! Ce scrie în acte de fapt

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
gido
gido  •  10 Iunie 2020, 16:27

dragi suporteri dinamovisti...goliti-va buzunarele! cat de curand vine uraganul prunea sa-si recupereze salariile restante!!! o fi dinamo marea lui iubire, dar omul a muncit cu spor si cum a mai declarat, nevasta il tot intreaba cand mai aduce bani in casa ...

1731885997060900
Niculae Petre  •  10 Iunie 2020, 13:45

La inceputul campionatului cred ca va aduceti aminte ce declara Prunea "Dinamo va termina pe unul din primele 3 locuri".Cand tu nu esti sigur daca ramai in liga I cu jucatorii neplatiti de luni de zile sunt de parere ca baiatul asta bate campi ca de obicei.As vrea sa imi raspunda ce a facut el pentru echipa asta si mai ales daca isi merita salariul lunar de 5 000euro.

sdoru
sdoru  •  10 Iunie 2020, 12:47

Dinamo in finala si prunica la autogara!!!!!! ps. prunica ai distrus un an competitional!!!!!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează