FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO - FCSB

Ionel Gane le face pe plac suporterilor lui Dinamo » Anunțul antrenorului înainte de meciul cu FCSB

Ionel Gane, antrenor Dinamo
Ionel Gane, antrenor Dinamo

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 februarie 2021 20:17 / Actualizat miercuri, 10 februarie 2021 20:31

Ionel Gane (49 de ani), antrenorul lui Dinamo, a vorbit înainte de meciul din Cupa României cu FCSB despre ultimele două transferuri reușite de „câinii roșii”.

Totul despre Dinamo - FCSB, AICI

Suedezul Jonahtan Morsay și norvegianul Gudmund Kongshavn au început meciul cu FCSB pe banca de rezerve. Dacă Morsay, care evoluează ca mijlocaș de bandă, are șanse să debuteze la Dinamo în această seară, este puțin probabil ca Gudmund Kongshavn, portar, să o facă.

Ionel Gane: „Eșanu e numărul 1 pentru mine”

Ionel Gane a subliniat că Mihai Eșanu este portarul preferat de el în acest moment, declarație care cu siguranță îi va îmbuna pe fanii dinamoviști, supărați după ce Kongshavn a fost adus în „Ștefan cel Mare”.

„Morsay e un jucător care-mi place, l-am văzut, e ofensiv, de bandă dreaptă sau stângă. Sper să îi dau șansa să joace în repriza a doua. Și portarul este rezervă, dar în acest moment pentru mine numărul 1 este Eșanu, a avut evoluții foarte bune”, a declarat antrenorul alb-roșilor. 

8 goluria încasat Mihai Eșanu în acest sezon de Liga 1 la Dinamo, în 8 meciuri. A păstrat poarta lui Dinamo intactă în 3 partide

Dinamo vs. FCSB

  • Echipa de start: Eșanu - Sorescu, Puljic, Ehmann, St. Filip - Nepomuceno, Răuță, Anton, Fabbrini - Gueye, Nemec
  • Rezerve: Kongshavn, A. Radu, Morsay, Grigore, Bejan, Bani, Gol, Achim, Mihaiu

VIDEO. Suporterii FCSB s-au strâns la baza din Berceni, înaintea duelului cu Dinamo din Cupa României

Mai multe știri despre Dinamo - FCSB:

Vocile Gazetei » Dinamo - FCSB, comentat de Geambaşu, Udrea şi Mărgărit: „Pe pariu că va fi un meci mai complicat pentru gazde decât cel din campionat?”

Fanii celor de la FCSB au răbufnit după ce au văzut echipa de start pentru „Derby de România”: „Bătaie de joc!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează