FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  FINALA CUPEI ROMÂNIEI

Discurs emoționant » Costel Gâlcă a dat cărțile pe față și l-a contrat pe Gigi Becali: "Vreau să rămîn la Steaua!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 mai 2015 12:43

Costel Gâlcă a vorbit astăzi într-o conferință de presă despre finala Cupei României dintre Steaua și Universitatea Cluj și a anunțat că nu vrea să plece de la cîrma echipei campioane.

* despre finala Cupei României

"Mă bucur foarte mult că vom juca cu stadionul aproape plin. Fotbalul românesc trebuie să se joace cu stadioane pline. Sper să se umple pînă la refuz Arena Națională pentru că echipa Steaua merită acest lucru. A suferit foarte mult".

Vești bune despre Varela

Gâlcă a anunțat: "Varela nu se mai operează. Există șanse foarte mari să  joace în finala Cupei României".

* despre transferuri

Gâlcă a fost întrebat despre jucătorii de care are nevoie Steaua pentru sezonul următor, însă antrenorul a declarat resemnat:

"Tamuz e un jucător foarte bun, dar părerea mea nu contează în transferurile pe care le face patronul. Sînt bucuros că am cîștigat Cupa Ligii, campionatul și mîine vom lua Cupa României. Altceva nu mai contează".

Ce urmează pentru antrenor

Tehnicianul Stelei ar vrea să rămînă la echipă și în viitorul sezon, însă recunoaște că a avut viață grea pe banca tehnică.

"Îmi doresc să continuu la Steaua, să jucăm în Europa! N-am discutat nimic cu Gigi Becali. Nu-ți cade bine să asculți declarațiile lui. 

Țin să le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine pentru că au fost momente foarte grele. Vreau să le mulțumesc prietenilor mei. Lui Basarab Panduru care m-a sprijinit tot timpul. Lui Daniel Prodan, lui Gică Hagi care a avut un cuvînt de spus în venirea mea la Steaua. Lui Bogdan Stelea și staff-ului meu care m-a ajutat foarte mult și cu care m-am sfătuit în multe momente.

Plecăm cu o experiență foarte mare de aici. Țin să mulțumesc clubului Steaua și patronului pentru că am avut ocazia să antrenez o echipă mare. Vreau să le mulțumesc jucătorilor pentru că am ajuns să cîștigăm aceste trofee. Sînt fotbaliști de valoare. Îi mulțumesc și lui MM Stoica, am vorbit și cu el de cîteva ori. Lui Valeriu Argăseală cu care chiar dacă am avut discuții contradictorii am colaborat foarte bine", a spus Costel Gâlcă. La finalul conferinței, antrenorul a fost aplaudat de jurnaliștii prezenți.

Raul Rusescu a vorbit și el despre această finală și le-a cerut încă o dată ajutorul suporterilor: "Meciul de mîine seară va fi diferit față de campionat. Va fi o finală! Noi sîntem pregătiți să cîștigăm. Ne dorim să terminăm acest campionat cu capul sus. Lipsa suporterilor a reprezentat un mare dezavantaj în acest retur. Meciul de mîine seară trebuie să se desfășoare cu stadionul aproape plin".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (82)
672216766233667
Elena Raducu  •  31 Mai 2015, 18:38

Daca este adevarat,asa cum a declarat BECALI ca ,,Galca si-a incheiat[eu cred ca si l-a onorat!]contractul si antrenor vine Radoi''inseamna ca la Steaua va incepe un nou razboi[ce rima intamplatoare!]De ce? Pt ca finul nu va putea sa-si ,,inghita ''frustrarile generate de patron prin interventiile sale de a ,,face'' echipa.Am indoieli serioase in acest sens pt ca Radoi are o alta personalitate decat Costel Galca.Poate ca va vrea sa ...preia echipa in cel mai scurt timp;bani are destui incat sa contribuie la materializarea unor declaratii anterioare ale d-lui Becali ,de a se retrage din ....tumultul cotidian al vietii publice! Asfel ,cine stie vom avea si noi romanii o echipa care sa ,,iasa'' din grupele ligii campionilor.S-auzim de bine!

781851898580574
Victor Marian Garaiacu  •  31 Mai 2015, 09:12

Este prea inteligent Costel, pentru a se contra cu gheorghe-gigi.

spion_kop
spion_kop  •  31 Mai 2015, 09:06

dincolo de faptul ca nu sunt stelist, nu ma intereseaza nici cit negru sub unghie aceasta echipa, daca joaca bine sau ce conducator al ei este in pirnaie sau nu, trebuie sa remarc ironia fina si inteligenta a ascestui Galca, un discurs fin, ironic, inteligent care imi schimba parerea despre el ca om, in primul rind ...

Vezi toate comentariile (82)
Comentează