FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CFR CLUJ - POLI TIMIŞOARA 3-0

Dragomir: "Finala a fost stricată de Cristi Balaj! Trebuia chemat cel mai bun arbitru din Europa!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 iunie 2009 00:00

Dumitru Dragomir, preşedintele LPF, spune că finala Cupei României a fost stricată de arbitrul Cristi Balaj, datorită greşelilor sale.

"A fost 11 metri la Gigel Bucur. M-am confruntat cu doi "titani" ai arbitrajului românesc şi mi-au spus că a fost penalty pentru Poli Timişoara. Organizarea meciului a fost destul de modestă. Balaj a greşit, nu am înţeles de ce nu a fost schimbat, mai ales că se pusese multă presiune pe el.

Prestaţia arbitrilor a umbrit finala de acum. Nu înţeleg de ce dacă s-au adus arbitrii străini în campionat, nu au chemat şi pentru finală. Trebuia adus cel mai bun arbitru din Europa la acest meci. Finala a fost stricată de arbitraj!", a spus Dumitru Dragomir la sportro.

Playtech: Ce se va întâmpla cu Reghe și iubita lui, în viitorul apropiat. O femeie celebră a dezvăluit tot


Comentarii (118)
 •  14 Iunie 2009, 21:01

dragomir a fost si este cancerul fotbalului romanesc. nu stiu cum DNA-UL nu l-a agatat in catuse.Va este frica domnilor? sforile le tragea pe vremea Victoriei si a FC Olt-ului si acum il doare in pa de tot ce se intimpla in fotbalul romanesc, important pentru el este sa iasa banu'.bai gunoiule, cand p-a te vei retrage. SP

 •  14 Iunie 2009, 15:43

A FOST FURATA - MAI CORECT SPUS -.

 •  14 Iunie 2009, 13:32

...Mitica...du-te schimba cearsafurile...pe paturi si mai da un aspirator prin hotel...lasa pe altii sa vorbeasca...care vad fotbalul si fara ochelari..

Vezi toate comentariile (118)
Comentează