FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CĂLĂRAȘI - FCSB, AZI, 21:45, DIGI 1, TELEKOM 1, LOOK, GSP.RO

DUNĂREA CĂLĂRAȘI - FCSB // Roș-albaștrii vor folosi juniori de la FCSB 2 » Cum va arăta echipa lui Dică diseară

Daniel Toma
Daniel Toma

Articol de - Publicat joi, 01 noiembrie 2018 08:09

FCSB sacrifică a doua competiţie internă. Dică recurge la această strategie mai mult obligat de situaţia realmente disperată în care a ajuns din perspectiva lotului pe care îl are la dispoziţie.

Pentru meciul de Cupă din această seară, cu Dunărea, va apela la o formulă de echipă din care vor lipsi toţi titularii obişnuiţi, dar şi primele 2-3 rezerve.

În primul rând, 5 jucători sunt accidentaţi şi ei ies complet din discuţie pentru această confruntare. Toţi sunt cu profil defensiv: Planici, Bălaşa, Momcilovici, Pintilii şi Ovidiu Popescu. Apoi, fiindcă urmează meciuri extrem de importante în Liga 1, cu Astra şi Dinamo, Dică va şi odihni alţi jucători importanţi, tocmai pentru a nu-i expune în vederea confruntărilor din campionat.

Aşa se va ajunge ca mai mulţi jucători de la FCSB 2 nu doar să fie luaţi în lot pentru acest joc de Cupă, dar chiar şi să fie titulari. Cană probabil va evolua ca stoper, Botezatu fundaş stânga, iar la mijloc Daniel Gabriel Toma ar urma să fie unul dintre cei doi închizători.

Defensivă halucinantă

În finalul partidei cu FC Voluntari, din runda trecută, după ce sârbul Planici s-a accidentat şi a fost nevoit să fie schimbat, FCSB a jucat cu o linie defensivă în care niciun fotblist nu e de meserie apărător. Jakolis a fost fundaş drepta, Zlatinski şi Filip fundaşi centrali, iar fundaş stânga a jucat Mihai Roman.

Cum arată echipa tip la FCSB: Bălgrădean - R. Benzar, Planici, Bălaşa, Momcilovici - Pintilii, Teixeira - Man, Fl. Tănase, Fl. Coman - Gnohere

Cum ar putea arăta FCSB azi: A. Vlad - Jakolis, Cană, J. Morais, Botezatu - D. Toma, Nedelcu - M. Roman, Moruţan, D. Benzar - Rusescu

14
e numărul jucătorilor care au evoluat în acest sezon în defensivă: Jakolis, R. Benzar, Planici, Bălaşa, Pintilii, Nedelcu, Filip, Zlatinski, Morais, Stan, Momcilovici, Mihai Roman, Ovidiu Popescu şi Botezatu

Vezi și: Toate echipele calificate până acum în sferturile de finală ale Cupei României

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
faliment_fc_fcsb
faliment_fc_fcsb  •  01 Noiembrie 2018, 11:59
Postat de Popa Corneliu pe 01 Noiembrie 2018, 11:14

Voi sunteti normali? Pai nu asa trebuie facuta echipa? Ati descoperit voi "apa fierbinte sau roata"? Numai aveti subiecte? DAr "blatul" de la Sepsi-CFR nu-l comentati?

Pleacă *** la plimbare.. Sau mai zi-ne de alianta PSD + SRI (care de fapt sunt în conflict deschis) si cum plănuiesc ele să facă și desfacă fotbalul românesc. =)))) ***. Game over pe viața asta.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

faliment_fc_fcsb
faliment_fc_fcsb  •  01 Noiembrie 2018, 11:56
Postat de Danut Ognean pe 01 Noiembrie 2018, 11:46

infrangere placuta fcsb-eilor!de la anul pregatitiva de clinceni

Ai uitat să zici: Doliu plăcut fecesebeilor! :))

100002473541087
Danut Ognean  •  01 Noiembrie 2018, 11:46

infrangere placuta fcsb-eilor!de la anul pregatitiva de clinceni

Vezi toate comentariile (12)
Comentează