FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  16-IMI

Opinie GSP » Eduard Apostol: Mofturi oltenești! Cum aruncă Universitatea Craiova cu banii vs. agonia lui Dinamo

Articol de - Publicat vineri, 27 noiembrie 2020 11:00 / Actualizat vineri, 27 noiembrie 2020 12:21

Universitatea Craiova preferă să stea cu unul dintre cei mai slab plătiți antrenori din Liga 1, Corneliu Papură, despre care lumea spune că nu câștigă mai mult de 4.000 de euro salariu lunar. Și nu e o chestie de zgârcenie! Continuă cu el, până la noi ordine, chiar dacă e apostrofat de galerie și de mulți dintre suporteri.

  • Progresul Spartac - U Craiova, meciul din Cupa României, „16”-imi, se va juca astăzi, de la 20:45. Meciul e liveTEXT pe GSP.RO și în direct la Digi, Telekom și Look

Juveții au fost singurii care au făcut cantonament extern în vară, în Austria, vor să facă și la iarnă, în Antalya sau Cipru. Dacă Dinamo se milogește pentru bani de deplasare, oltenii au mers cu charterul în Moldova, pentru jocul de la Botoșani (0-0), și au trimis două autocare, care au plecat din Bănie, să plimbe echipa acolo! „Asta pentru a se menține distanțarea între jucători", au mărturisit alb-albaștrii, speriați de coronavirus. În Moldova, au închiriat camere în două hoteluri.

Ora de zbor a charterului costă între 8.000 și 10.000 de euro, depinde de unde reușesc să închirieze, și se calculează de unde vine aeronava, nu neapărat de la Craiova, și până la revenire. O deplasare precum cea de la Botoșani duce clubul la aproape 50.000 de euro, o treime din suma de care are nevoie Dinamo pentru a scăpa de spectrul depunctării din cauza restanțelor financiare!

Vineri, echipa antrenată de Corneliu Papură va juca în Cupa României cu Progresul Spartac. Conform tragerii la sorți, oltenii ar fi trebuit să se deplaseze în Capitală pentru acest duel. Doar că, pentru a evita oboseala și stresul pe finalul anului calendaristic, juveții i-au convins pe bucureșteni să vină ei în Bănie. Nu gratis! Și doar pentru plăcerea de a juca pe „Ion Oblemenco". Pe lângă închirierea arenei, care costă 10.000 de euro, cei de la U le plătesc oaspeților deplasarea și cazarea. În total, conform calculelor oficialilor craioveni, întreaga afacere a acestei partide i-ar duce la peste 20.000 de euro. 

8 milioane de euroeste bugetul anual al formației craiovene

Citește știri despre Cupa României:

CUPA ROMÂNIEI. Progresul Spartac - Craiova, liveTEXT de la 20:45 » Corneliu Papură vrea prima victorie din noul mandat

Premieră la Dinamo! „Câinii roșii” au prima asigurată dacă bat Viitorul în Cupă » Cine vine cu banii

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
ucv1948
ucv1948  •  28 Noiembrie 2020, 01:05

Un *** Apostol ăsta. Ce îl doare pe el de bani altora ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

creeperno
creeperno  •  27 Noiembrie 2020, 22:43

Comparatie de tot rasul la fel ca articolul

suporterucv
suporterucv  •  27 Noiembrie 2020, 18:16

Ce mai roade invidia asta !!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close