FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  TURRIS - SEPSI 1-0

Eliminare cu scandal a lui Sepsi din Cupa României! Cornel Șfaițer acuză arbitrajul: „Poate se gândesc la pensionarea lui”

Articol de - Publicat sambata, 28 noiembrie 2020 13:02 / Actualizat sambata, 28 noiembrie 2020 14:31

Sepsi OSK a fost eliminată de Turris-Oltul Turnu Măgurel din Cupa României, scor 0-1, după un meci în care nu au lipsit fazele controversate. La final, Cornel Șfaițer a acuzat arbitrajul lui Cătălin Popa și a cerut Comisiei Centrale a Arbitrilor să analizeze prestația centralului.

Prima fază reclamată de echipa din Sf. Gheorghe s-a petrecut în minutul 62 al partidei, când Achahbar a căzut în careu de lângă Pîrvulescu. Arbitrul a considerat că elevul lui Leo Grozavu a simulat, și i-a arătat acestuia al doilea galben, deși se petrecuse și un henț al jucătorului lui Turris.

A doua fază controversată a avut loc în minutul 72, când arbitrul a acordat doar cartonaș galben la faultul dur al lui Pușcaș asupra lui Vașvari. Fotbalistul lui Sepsi a rămas întins pe teren și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Cornel Șfaițer: „Nu e prima dată când Cătălin Popa face erori grave”

După meci, Cornel Șfaițer, managerul general al lui Sepsi OSK a vorbit despre prestația echipei sale și despre erorile de arbitraj: „Am avut o prestație dezamăgitoare, dat fiind faptul că suntem o echipă care a atins ultimul act în sezonul trecut, iar acum ne vedem eliminați de o echipă Liga a 2-a. Le-am atras atenția băieților că vom avea o partidă dificilă cu Turris. E o competiție a surprizelor. Tot staff-ul a atras atenția asupra acestor idei. Din păcate nu s-a simțit asta în teren.

Totuși, asta nu scuză cu nimic prestația jenantă a lui Cătălin Popa, iar fazele remarcate și de dumneavoastră sunt cat se poate de clare și sunt judecate pe dos. Sper că oamenii din CCA vor analiza ce s-a întâmplat la Măgurele și vor lua măsuri. Poate chiar vor da un exemplu și se vor gândi la pensionarea lui Cătălin Popa. L-ați văzut, e depășit în momente cheie ale jocului. E în spatele fazelor deci are niste probleme. Sperăm să fie exemplul care să trezească arbitrajul până la sosirea VAR-ului. Nu e prima dată când Cătălin Popa face erori grave. Tot mai dese în ultima vreme. Nu că ar avea ceva cu Sepsi, greșește flagrant în aproape fiecare meci pe care îl conduce”.

VIDEO Laszlo Dioszegi : „Mie-mi plac lucrurile curate!”

Citește mai multe știri din fotbal:

Ionuț Radu e dorit titular de fanii lui Inter, după prestațiile slabe ale lui Handanovic

DDB pune presiune pe Cosmin Contra: „Ce faci, ne bagi în faliment?!” + Cortacero, amenințat: „Să nu mai calce în România. Altfel, va avea surprize!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează