FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. DDB pune presiune pe Cosmin Contra: „Ce faci, ne bagi în faliment?!” + Cortacero, amenințat: „Să nu mai calce în România. Altfel, va avea surprize!”

Deputatul Andrei Gerea, fostul ministru al Economiei și al Energiei, membru marcant DDB, a vorbit despre situația dificilă de la Dinamo.
Deputatul Andrei Gerea, fostul ministru al Economiei și al Energiei, membru marcant DDB, a vorbit despre situația dificilă de la Dinamo.

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 noiembrie 2020 11:13 / Actualizat sambata, 28 noiembrie 2020 11:47

Deputatul Andrei Gerea, fostul ministru al Economiei și al Energiei, membru marcant DDB, a vorbit despre situația dificilă de la Dinamo.

Gerea îi cere lui Contra să nu plece de la Dinamo și, mai ales, să nu-și ceară clauza de eliberare în valoare de 300.000 de euro pentru a nu adânci și mai mult criza financiară a clubului. De asemenea, suporterii-acționari îl amenință pe Pablo Cortacero să renunțe la acțiunile sale.

DINAMO. DDB pune presiune pe Cortacero să cedeze acțiunile

„Sperăm ca domnul Contra să continue. Nu am discutat despre o schimbare de antrenor. Noi i-am cerut să dreagă busuiocul, pentru că și el are o parte de vină prin creditul acordat acestor spanioli, unor așa-ziși investitori. El a garantat pentru ei, fără să-i caute foarte mult. A mers pe mâna lor. El, dacă pleacă, vrea bani. I-am spus să continue măcar o perioadă, să echilibreze echipa, s-o facă să câștige. Dacă cere bani, clubul poate să intre în faliment. Dacă jucătorii se iau după el și cer și ei bani, clubul iar intră în faliment. 

A zis domnul Cortacero că-l dă afară pe Contra? În primul rând, există un Consiliu de Administrație, un președinte nou-ales (n.r. - Constantin Eftimescu). El să vândă acțiunile DDB-ului, în primul rând, și să nu mai calce în România! Și-a bătut joc de istoria acestui club, de oamenii pe care i-a adus în România! Nu are dreptul să mai vorbească despre Dinamo. 

Să delege pe cineva, să vină aici și să ne vândă acțiunile. Dacă domnul Cortacero crede că mai poate prosti pe cineva, se înșală. Dacă el crede că poate să vină și să desființeze CA fără să aducă vreun euro, o să aibă mari surprize. Nu o să mai poată conduce acest club așa cum crede el. Îl așteptăm la aeroport. Să vedem ce se va întâmpla, pentru că atmosfera în rândul suporterilor e foarte tensionată. Pe acest om ori îl dai pe mâna poliției, ori îl faci să plece”, a declarat Gerea în emisiunea „Digi Sport Matinal”.

VIDEO. Ludovic Orban, mesaj important pentru fanii lui Dinamo: „Facem stadion”

Cosmin Contra nu va mai continua la Dinamo. Va pleca după meciul de Cupă, cu siguranță. Îl dau afară nu doar pentru lipsa de loialitate față de Pablo Cortacero și pentru ce a zis, ci și pentru lipsa de respect față de Dinamo
Pablo Cortacero, pentru Prosport

Nu doresc niciunui antrenor să trăiască experienţa pe care o trăiesc eu, în momentul de faţă, la Dinamo. Nu am mai trăit aşa ceva. Bine, sunt tânăr, probabil voi mai trăi, depinde unde voi antrena. Mental, m-a îmbătrânit foarte mult experienţa aceasta.
- Cosmin Contra, pentru AntenaSport

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Vine tsunami-ul! Jucătorii s-au săturat și pleacă de la Dinamo: „Vreți dinamoviști? Alegeți!"

Cosmin Contra, siderat de Dinamo: „Nu am mai trăit așa ceva și nu doresc nimănui. M-a îmbătrânit!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (34)
orlick
orlick  •  28 Noiembrie 2020, 20:31
Postat de joze_maurinio pe 28 Noiembrie 2020, 16:03

Asta e mare deputat, Gerea asta, care ne spune: "În primul rând, există un Consiliu de Administrație... El să vândă acțiunile DDB-ului, în primul rând.... ." Dom' deputat, "in primul rand" este urmat de "in al doilea rand". Dupa care se apuca si-l ameninta pe nea CortaZero: "Îl așteptăm la aeroport. Să vedem ce se va întâmpla....". Si nu mai are rost sa discutam de faptul ca el vrea sclavagism, adica, aia sa munceasca, gratis daca nu pot sa aduca bani de acasa, dar sa nu cumva sa-si ceara leafa. Banuiesc ca nea Gerea asta face la fel, munceste ca un sclav si nu-si cere salariul! Jenant. Mai ceva ca Becali, ceea ce e grav!

Dacă îi cere lui Contra să renunțe la salariu, Gerea ar trebui să-si doneze și el salariul clubului și lucrul asta ar trebui să-l facă toți *** din PCH care le cer jucătorilor sa renunțe la bani. Sau regula se aplică doar când e vorba de alții?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

florin189
florin189  •  28 Noiembrie 2020, 19:22

Dumnezeule mare în ce hal s-a ajuns, problema acestui articol este ca nimeni nu i-a masuri sa îl potolească pe acest "domn"Gerea, cum poți afirma ca cineva sa muncească gratis doar pt ca iubește acel club, fiecare la rândul lui are o familie de întreținut, asa ca" domnule"Gerea dumneavoastră a-ți munci fără sa fiți plătit? Legat de Contra perfect de acord ca nu este cine știe ce mare antrenor dar în momentul în care a semnat un contrat atât el cât și societatea sunt obligați sa îl respecte.

randoomstar
randoomstar  •  28 Noiembrie 2020, 18:39
Postat de ares321 pe 28 Noiembrie 2020, 17:19

Pleaca ma prostule, sa participi la marsavia asta si sa mai ceri si bani te face partas la cea mai murdara vanzare din fotbalul autohton( exceptand-o pe cea din 2003, reglementata de altfel de justitie). Contra a intrat in jocul spaniolilor, participand la falimentul intentionat al lui D

pai becali v-a desfiintat pe voi cei de la vitan barzesti. el se afla in spatele acelui fond de investitii. eu v-am spus ca o sa va desfiintam noi stelistii pe voi.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează