FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  FC BIHOR - FCSB

Spectator de seamă la FC Bihor - FCSB: Emeric Ienei, aplaudat la scenă deschisă de 11.000 de oameni

Emeric Ienei, în centru, alături de oficialii FCSB // sursă foto: sportpictures.eu +8   FOTO
Emeric Ienei, în centru, alături de oficialii FCSB // sursă foto: sportpictures.eu

Articol de - Publicat miercuri, 27 septembrie 2023 21:47 / Actualizat miercuri, 27 septembrie 2023 22:06

Meciul dintre FC Bihor și FCSB a avut parte de spectatori speciali. Emeric Ienei (86 de ani), fost selecționer al României și antrenor al Stelei, și Iosif Vigu (77), vreme de 13 ani jucător al roș-albaștrilor, au asistat la duelul din Cupa României Betano.

Printre cei peste 11.000 de spectatori ai meciului FC Bihor - FCSB s-a numărat și Emeric Ienei, nume de legendă din istoria Stelei, antrenorul sub comanda căruia roș-albaștrii au cucerit Cupa Campionilor Europeni în 1986.

Emeric Ienei, spectator de seamă la FC Bihor - FCSB

+4 FOTO

A fost una dintre extrem de rarele apariții în public ale unuia dintre cei mai titrați tehnicieni români, care locuiește chiar la Oradea și a venit la meci însoțit de nepoata sa, Alissa.

La partidă a asistat și fostul internațional Iosif Vigu, acum în vârstă de 77 ani, unul dintre cei mai longevivi jucători din istoria Stelei, cu 13 ani petrecuți la clubul roș-albastru, perioada 1966 - 1979.

Vigu și Ienei au fost premiați de organizatori înaintea meciului, fiecăruia i-a fost înmânată o plachetă personalizată în semn de apreciere pentru carierele lor.

+4 FOTO

Citește și: 

Debut la FCSB » A fost trimis direct titular în Cupa României Betano

Omul de televiziune e șocat de banii plătiți de Gigi Becali: „Niciun șef de bancă nu câștigă cât Chiricheș. Nici măcar Mugur Isărescu!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
mattteo
mattteo  •  28 Septembrie 2023, 11:40

"Marele" Ienei care a pierdut calificarea la Euro 88 avand arie de selectie: Silviu Lung, Duckadam, Negrila, Rednic, Iovan, Belodedici, Bumbescu, Andone, Ungureanu, Klein, Ticleanu, Balaci, Boloni, Gica Popescu, Lacatus, Mateut, Hagi, Camataru. Nici nu mai spun de Dan Petrescu, ca era prea tanar. Macar Lucescu la meciul cu Irlanda de Nord are scuza ca fotbalistii de la Steaua nu erau inca in vizorul nationalei. Nu avea cum sa stie sigur ca Belodedici va fi mai potrivit de cat Costica Stefanescu, care era o autoritate ai nu putea fi scos din echipa. Nici Lacatus, Iovan, Bumbescu, Duckadam nu erau des in circuitul nationalei inainte sa ajunga in acea finala din 86. Iar "marele" Jenei la CM 1990, din rautatea pe care o avea fata de Dinamo, nu l-a folosit pe cel mai bun fotbalist roman dupa Hagi: Mateut, care batuse aproape singur Panathinaikos cu 6-1 si Partizan Belgrad in cupele europene si cu doar un sezon in urma fusese Gheata de Aur a Europei fara sa dea goluri din penalty. Domnul Ienei abia l-a introdus cateva minute, altfel puteam ajunge mult mai sus de primele 16. Pe Camataru la fel, dar aici sa zicem ca era batran. Cei care au dat cate doua goluri in preliminarii de ne-au dus la acel CM au fost Mateut, Camataru, Sabau si Balint.

eugen5
eugen5  •  28 Septembrie 2023, 11:00

Sănătate multa amândurora !!!! Doi mari steliști și două caractere deosebite!

procter
procter  •  28 Septembrie 2023, 00:14

Doi oameni f speciali. Multă sănătate va urez!!! Domnul Jenei a fost un mare și f elegant antrenor .

Vezi toate comentariile (4)
Comentează