FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  PETROLUL - ASTRA 0-3

Eugen Neagoe vine cu vești bune din tabăra Astrei: „Îi mulțumim doamnei Nicolae pentru că a făcut eforturi”

Eugen Neagoe (53 de ani) vrea să meargă până la capăt în Cupa României, după victoria entuziasmantă obținută de Astra cu Petrolul, scor 3-0. +22   FOTO
Eugen Neagoe (53 de ani) vrea să meargă până la capăt în Cupa României, după victoria entuziasmantă obținută de Astra cu Petrolul, scor 3-0.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 martie 2021 23:00 / Actualizat miercuri, 03 martie 2021 23:16

Eugen Neagoe (53 de ani) vrea să meargă până la capăt în Cupa României, după victoria entuziasmantă obținută de Astra cu Petrolul, scor 3-0. 

„Ne dorim finala, vom face tot ce putem. Am venit în etapa 10, am avut un parcurs destul de bun, am pierdut 3 meciuri pe care nu trebuia să le pierdem. Avem jucători valoroși, am schimbat mult și azi și aproape nu s-a cunoscut. 

Am un lot de 21 de jucători foarte valoroși și cine intră în primul 11 joacă bine. Nu l-am avut pe Găman, Graovac a jucat cu mască, am mai odihnit alți jucărori, dar am tratat cu maximă responsabilitate meciul”, a spus Eugen Neagoe, la TV Telekom Sport. 

Salarii plătite la Astra

„S-au plătit banii pe 2020, avem doar o lună restanță, jucătorii nou veniți și-au primit și banii pe ianuarie iar ceilalți vor primi săptămâna viitoare restul de bani. Le mulțumim celor din conducere, doamnei Nicoleta Niculae, soția domnului Niculae, pentru că a făcut eforturi care aceste probleme să fie rezolvate”, a spus Eugen Neagoe. 

FOTO. Cele mai tari imagini din Petrolul - Astra

+18 FOTO

Citește și alte știri despre Cupa României: 

Viorel Moldovan, după scorul de forfait cu Astra: „Concluzia e simplă”

Costel Enache, discurs fără precedent: „Arbitrul trebuia să mă trimită în tribune! Să vă spun de ce n-a făcut-o. Ar fi o josnicie să dau vina pe arbitraj pentru înfrângere”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
mironika69
mironika69  •  04 Martie 2021, 19:43

D-ul Neagoe, aveti si ceva inregistrari cu "eforturile" doamnei Nicolae? ...ma intreaba un prieten foarte curios...

leu.mr
leu.mr  •  04 Martie 2021, 12:49

Rau am ajuns in Romania, sa multumim "patronilor" ca au facut rost de bani sa ne plateasca !

albub
albub  •  03 Martie 2021, 23:30

Sefa,era să aveţi o scamă !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează