FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Cristi Balaj, bătut la Beclean: „S-au strecurat într-un moment de neatenție și mi-au tras-o!”

Articol de GSP - Publicat joi, 18 iunie 2020 18:42 / Actualizat joi, 18 iunie 2020 19:05

Cristi Balaj, fostul arbitru internațional, a acceptat invitația lui Ovidiu Ioanițoaia de a participa la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, în cadrul căreia a vorbit despre încercările pe care le-a avut în cariera de „central”. Acesta a povestit o bătaie pe care a încasat-o la un meci jucat la Beclean.

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, realizată de Ovidiu Ioanițoaia, este difuzată în fiecare miercuri seară, de la ora 20:00, pe GSP.RO

- Cristi, Crăciunescu povestea aici că a mâncat o bătaie la Anina.
- A meritat. Ha, ha, ha! Curaj, nebunie, inconștiență, de-astea îți trebuie în arbitraj. Am luat și eu bătaie la Beclean. Eu am luat doar o palmă, că aveam viteză mai bună. La testele fizice eram cel mai bun. Până la 45 de ani făceam antrenamente în fiecare zi. 

- Ai scăpat ușor cu o palmă.
- Nu m-au prins. S-a strecurat palma într-un moment de neatenție. Era un meci de Cupa României, iar asistentul a ridicat fanionul la un ofsaid care nu era. Oaspeții au dat gol și au venit gazdele că asistentul a ridicat și eu n-am fluierat. Au intrat pe teren, m-au lovit și am fluierat finalul. Fiți sănătoși! Nea Jean era prea puternic cu Bistrița, a intervenit și Federația nu i-a sancționat. Am rămas cu o palmă, dar ca să fii un arbitru bun îți trebuie o nebunie și curaj.

"Am jucat fotbal la Baia Mare și în Ungaria, în prima divizie. Pe mine m-au arbitrat Crăciunescu, Huzu, Costică Vâlcea și Suceavă. Aveau o prestanță! Sorescu mi-a dat un roșu, dar era un arbitru senzațional. Mie îmi plăcea să bag material și d-asta lăsam, ca arbitru, jocul mai liber. Eram fundaș dreapta, unde trebuia să alerg. Și calul aleargă, dar nu dă lapte"
Cristi Balaj, fost arbitru internațional

URMĂREȘTE TOATĂ EMISIUNEA CU BALAJ

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV Dezvăluire de senzație despre Marian Iancu: „Mânca o tavă de șnițele la o masă, iar unii oameni din anturajul echipei jucau live la pariuri!”

EXCLUSIV Dezvăluire după șase ani: „Gică Popescu nu a pierdut alegerile FRF, ci i-au fost furate!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
111353770372152
Alumin Ruginoiu  •  18 Iunie 2020, 19:35

Tu ca tu , dar pe Crăciunescu păcat că nu l-au rupt de tot . Era un nimic mai puțin ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close