FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Dezvăluire de senzație despre Marian Iancu: „Mânca o tavă de șnițele la o masă, iar unii oameni din anturajul echipei jucau live la pariuri!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 iunie 2020 20:30

Cristi Balaj, fostul arbitru internațional, a dezvăluit în cadrul emisiunii „Prietenii lui Ovidiu” problemele pe care le-a avut în carieră din cauza lui Marian Iancu, la acel moment principalul finanțator al formației Politehnica Timișoara.

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, realizată de Ovidiu Ioanițoaia, este difuzată în fiecare miercuri seară, de la ora 20:00, pe GSP.RO

În prezent președinte al ANAD, Balaj a făcut o dezvăluire incredibilă despre cum funcționa mafia pariurilor în urmă cu zece ani în fotbalul românesc. Balaj a rememorat un episod pe care l-a trăit pe Bega.

- Cristi, ai avut multe necazuri și cu Marian Iancu.
- Persoane din anturajul lui îmi povesteau cum își pregătea discursurile, cât de importantă era imaginea lui. Mie mi-era milă de el, arată cum arată, era bolnav... Dar arată cum arată că mânca o tavă de șnițele la o masă... Dar nu avea scrupule!

- Și-ai avut o mulțime meciuri ale lui Poli.
- Am arbitrat un meci la Timișoara în care un prieten foarte bun de-al meu a venit cu mine și a stat în spatele oficialilor celor din anturajul echipei, din conducerea echipei și jucau live la pariuri! Știau care va fi scorul la pauză și la final...

- Dar de la ce ți s-a tras războiul ăsta cu Iancu?
- Am avut și eu o parte de vină că n-am avut dibăcia, inspirația sau înțelepciunea că atunci când refuz să n-o fac cu vehemență, să nu înjur. Am fost un arbitru care nu eram politicos în refuz. Nu aveam cum să uit sentimentul unui jucător atunci când se pregătește o săptămâna, o lună, un an și vine un arbitru și își bate joc de muncă lui... Pe mine n-o să mă auziți că spun cum m-a corupt unul sau altul. Trebuiau spuse la timpul lor. Oricum, în afară de Iancu au mai încercat și alții.

- Cine?
- Nu dau nume! Nu vreau să fiu precum ceilalți care fac același lucru și mă uit la ei cu dezamăgire. Acum nu mai are nicio relevanță!

Marian Iancu, închis la Rahova

Acuzat de evaziune fiscală şi spălare de bani în dosarul RAFO, Marian Iancu este obligat să înapoieze statului 150 de milioane de dolari şi 18 milioane de euro, împreună cu doi complici. Pentru a recupera prejudiciul, magistraţii Curţii de Apel au decis confiscarea, de la Marian Iancu şi de la ceilalţi doi inculpaţi condamnaţi, a 7 case şi apartamente, 7 terenuri şi 3 maşini. Marian Iancu a fost condamnat la 12 ani de închisoare, în urmă cu 4 ani.

URMĂREȘTE AICI ÎNTREAGA EMISIUNE CU CRISTI BALAJ

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV Doi jucători importanți sunt OUT de la CFR Cluj! Cu cine și-a pierdut Dan Petrescu răbdarea

7 fotbaliști de la CFR Cluj și FCSB ar fi chefuit împreună după derby! Inclusiv omul care a făcut praf meciul

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (20)
firaldo
firaldo  •  18 Iunie 2020, 08:56

Vehementa aia si injuriile la refuz...erau doar cand nu iti convenea pretul oferit...sau cu Copos si Pazkany venea totul de la sine?Balaj a fost un arbitru corupt si ranchiunos...toate echipele care nu le suporta...beneficiau frecvent de "greselile omenesti" ale domnului Balaj.

1333972873332893
Mihai Gruia  •  18 Iunie 2020, 07:58

Multi au incercat sa il corupa pe domnul Balaj si doar Copos si inca doi - trei au reusit :) :) :)

ovialex23
ovialex23  •  18 Iunie 2020, 01:08

Parodia asta umana numita BALAJ stie totul de spre Iancu, ce minca, cit minca, probabil si cita hirtie igienica folosea cind mergea la buda, stie totul de parca era majordomul lui personal. Dar a uitat cum a masacrat finala Cupei jucata Tg Jiu. Si pentru ca Iancu i-a zis in fata ca a fost un hot, Balaj nu a uitat. Nu vrea sa-si aminteasca de ceilalti care l-au acuzat de coruptie, pentru ca nu mai e cazul, zice el. Dar de Iancu nu uita! *** Perfect pentru emisiunea de rasunet mondia "Prietenii lui Ovidiu".

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează