CUPA ROMANIEI  ·  U CLUJ - ASTRA 3-4

EXCLUSIV Poziția Astrei, după ce U Cluj a cerut să câștige la "masa verde" meciul din Cupă: "Am primit răspunsul celor de la FRF"

Articol de — Joi, 01 Noiembrie 2018, 15:30

Conducerea clubului U Cluj a reclamat faptul că Astra ar fi încălcat regulamentul în meciul din optimile Cupei României, 4-3 pentru giurgiuveni, din cauză că Gigi Mulțescu a făcut două schimbări în primele 90 de minute și alte două în reprizele de prelungire. (Detalii AICI)

Contactat de GSP.ro, Dani Coman, președintele Astrei, e convins că echipa din Giurgiu nu riscă nicio sancțiune.

"Poziția Federației e că acele schimbări pe care le-am făcut sunt perfect regulamentare! Altfel, arbitrul nu ne dădea voie să facem schimbările respective. Am vorbit cu cei de la FRF.

În plus, această prevedere s-a discutat la ședința de dinaintea meciului, de către observator, arbitri și reprezentații celor două echipe. Nu este nicio problemă și nu avem nicio emoție. Mai mult, după partidă s-a semnat foaia de joc", a declarat Dani Coman.

CE SPUNE REGULAMENTUL

În articolul 30 din ROAF, punctul 11, se precizează doar că a patra schimbare trebuie făcută în reprizele de prelungiri. 

"În faza naţională, în toate jocurile se pot efectua maximum 3 (trei) înlocuiri de jucători pe durata celor 90 de minute. În situaţia jocurilor în care se vor disputa reprize de prelungiri, conform art. 30 alin 9 din ROAF este permisă efectuarea a 4 (patru) înlocuiri de jucători, cu condiţia ca cea de a 4-a înlocuire să se efectueze numai în reprizele de prelungiri", se arată în art. 30 din ROAF.

clipboard01Cine e italianca din prima linie de la Arad care l-a impresionat pe ministrul sănătății

Libertatea

Comentarii (24)

matheus9999  •  01 Noiembrie 2018, 22:24

Schimbarile au fost facute in conformitate cu regulamentul. Pacat de penalty-ul inventat, care i-a reintrodus pe cei de la Astra in meci

Alexandru Popa  •  01 Noiembrie 2018, 18:52

Ăștia care cereți meci pierdut pt Astra... Nu știți sa citiți... Și sunteți și penibili...

risc_mix  •  01 Noiembrie 2018, 18:48

Bă, Fulgerică, ești prost? Ce regulamente citești tu ,bă?Unde dracu ai citit tu că poți face a patra schimbare doar dacă le-ai făcut pe celelalte în timpul regulamentar de 90 minute? Tu ai văzut CM din Rusia? În meciul Croația-Anglia, croații au făcut toate cele 4 schimbări în prelungiri (min. 94,101,115,118), iar englezii au făcut 3 (min. 91,97, 112). Ăia sunt proști și tu ești deștept, este? Păi de aia merge bă România așa, că sunt mulți *** cu logică ca a ta.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (24)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
16:00 Snooker, Reluare

Openul Scoției și Mastersul de la Londra

Eurosport
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1