FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CS MIOVENI - CFR CLUJ 3-4

Fair-play-ul nu e prioritar la CFR Cluj » Iuliu Mureşan despre reuşita controversată cu CS Mioveni: "Nu e ciudat, e un gol normal"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 decembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 03 decembrie 2014 13:15

Iuliu Mureşan, preşedintele celor de la CFR Cluj, nu crede că elevii săi au greşit la meciul cu CS Mioveni, 4-3, cînd nu le-au returnat adversarilor un balon şi au reuşit să marcheze golul de 3-3.

”Nu e ciudat, e un gol normal. Şi noi am luat gol aşa, în urmă cu 4-5 ani cu Bistriţa. Am pierdut acasă, dar am tăcut. Golul a fost valabil. Important e că ne-am calificat, spiritul de luptă al băieţilor merită subliniat.

Îi respect pe cei de la Mioveni, îi felicit pentru modul cum au luptat, dar meciul ţine 90 de minute. Pregătirea fizică, voinţa şi valoarea superioară a jucătorilor noştri şi-au spus cuvîntul. Avem jucători de valoare cum Mioveniul nu are. Noi am fost mai buni”, a spus Iuliu Mureşan la Look TV.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (174)
thefisherking
thefisherking  •  03 Decembrie 2014, 22:03
Postat de dtdr pe 03 Decembrie 2014, 21:45

Voi cu steluta voastra sa nu comentati, ca atat cat s-a furat pentru steluta si cat a furat steluta, nici dinamo cu toata securitate n-a reusit. Intrebati-l pe valentin ceausescu daca nu ma crezi pe mine !

Chiar daca ce spui tu ar fi adevarat, Steaua sau Dinamo nu au afisat niciodata nivelul asta de nesimtire si sfidare, nici macar in epoca in care puteau sa o faca fara consecinte. Dar nu inteleg cum e cu furtul si cinstea, voi de aia nu ati prins nici macar o optime de cupa europeana pana in 2006? Pentru ca nu ati furat in campionat?

dtdr
dtdr  •  03 Decembrie 2014, 21:45
Postat de thefisherking pe 03 Decembrie 2014, 20:12

Felcere, fotbalul e inca descris in dex ca un sport...voi va comportati ca un partid in campanie electorala...voi nu sunteti club de fotbal, voi sunteti doar un ciubuc al pdl...

Voi cu steluta voastra sa nu comentati, ca atat cat s-a furat pentru steluta si cat a furat steluta, nici dinamo cu toata securitate n-a reusit. Intrebati-l pe valentin ceausescu daca nu ma crezi pe mine !

nicolas.p
nicolas.p  •  03 Decembrie 2014, 20:27

Muresene...taci,pleaca,lasa-ne...suntem satui de balivernele si arogantele tale...deci, dupa parerea ta, daca cineva te fura pe tine trebuie sa recuperezi si tu la fel...bravo,excelenta lectie de moralitate...ESTI UN MESIMTIT care ar trebui sa dispara din viata publica...propun tuturor echipelor care vor juca impotriva CFR-ului sa procedeze in situatii similare precum au facut-o ei...sa va fie rusine tuturor celor de la CFR care ati evoluat in acest meci...

Vezi toate comentariile (174)
Comentează