FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CRAIOVA

VIDEO + FOTO Fanii Craiovei s-au strâns în centru pentru a sărbători Cupa României! Show cu torțe făcut de olteni

Fanii CSU Craiova s-au strâns în centru pentru a sărbători Cupa României! +36   FOTO
Fanii CSU Craiova s-au strâns în centru pentru a sărbători Cupa României!

Articol de - Publicat duminica, 23 mai 2021 14:04 / Actualizat duminica, 23 mai 2021 18:22

Jucătorii Craiovei au venit astăzi, în fața suporterilor, cu trofeul Cupei României. Locul ales a fost în fața Universității din oraș.

UPDATE 13:45 » VIDEO Fanii Craiovei fac show alături de jucători 

Autocarul Craiovei a mers în centrul orașului, acolo unde fanii au cântat alături de jucători. Peste 10.000 de fani au fost în fața Universității, acolo unde au aprins fumigene 

UPDATE 13:30 » Tensiuni între fanii Craiovei

Fanii formației din Liga 1 s-au strâns în centrul orașului pentru sărbători câștigarea Cupei. În același loc au venit și fanii echipei FC U Craiova, care a promovat în Liga 1, iar între cele două grupuri de suporteri s-ar fi iscat tensiuni.

În zonă sunt aproximativ 1.000 de forțe de ordine pentru a se asigura tensiunile între fani nu degenerează într-un scandal violent, potrivit Digi 24.

facebook.com/UCVOficial
Captură facebook.com/UCVOficial
+32 FOTO

Fanii Craiovei sărbătoresc Cupa României

Suporterii Universității Craiova se pregătesc de sărbătoare. Echipa a încheiat sezonul cu un triumf în Cupa României, sâmbătă, la Ploiești, și vine astăzi în fața lor pentru a le prezenta trofeul și a celebra victoria împreună.

Locația aleasă împreună cu autoritățile locale este în fața Universității din oraș, unde este suficient spațiu pentru a nu se crea aglomerație și a se putea respecta măsurile sanitare contra COVID-19. Întâlnirea este programată de la ora 13:30 și sunt așteptate să participe câteva mii de susținători.

Jucătorii au celebrat și sâmbătă seară, la Ploiești, împreună cu galeria și fanii care au reușit să-și procure bilete de intrare. Dar a fost vorba de numai 1.000 de susținători. Prea puțini față de marea masă de suporteri pe care clubul o are în Bănie.

Echipa lui Marinos Ouzounidis a învins-o în finală pe Astra, cu 3-2, Cel mai bun jucător al oltenilor a fost Dan Nistor, cu două assisturi și un gol, cel mai frumos al partidei. 

2 Cupe ale Românieideține în palmares actuala Universitatea Craiova (2018, 2021). Adăugându-le și pe cele cucerite de legendara ”Știința”, Craiova are 8 în total

VIDEO Dan Nistor, declarații după victoria obținută de Craiova la Ploiești

Citește mai multe știri din Liga 1:

Propus la FCSB imediat după finala Cupei: „Poate să joace foarte bine acolo”

O nouă provocare uriașă pentru Dinamo! „Câinii” trebuie să achite luni o nou rată pentru Săftica: „Clubul încă nu e salvat”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (233)
jony_10
jony_10  •  24 Mai 2021, 09:29

Forza Știința!! S-a văzut clar cine e echipa cu cei mai mulți suporteri.. nu prin sondaje unde votează stelisti dinamovisti... Etc. Am văzut mii de suporteri ai Științei versus 287 de camioni care au venit sa înjure nu sa sărbătorească. Echipa familiei niciodată Știința.

jony_10
jony_10  •  24 Mai 2021, 09:22
Postat de kuba pe 23 Mai 2021, 18:38

3000 adunați cu greu de către Rotaru și PSD! Majoritatea bunici cu nepoți pe umeri! Peluza Nord maxim 200 cu niște cântece copiate! Totul artificial așa cum este CSU , PSD și Peluza Nord! O Rușine de Sărbătoare!

*** ***. *** niciodată Stiinta

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

jony_10
jony_10  •  24 Mai 2021, 09:12
Postat de lionforever pe 24 Mai 2021, 00:23

Astăzi s-a văzut în Craiova realitatea, 90% cu universitatea Craiova, 10% cu FC booveni est1948.

Corect!

Vezi toate comentariile (233)
Comentează