FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - CRAIOVA 2-3

Propus la FCSB imediat după finala Cupei: „Poate să joace foarte bine acolo”

Valerică Găman, propus la FCSB  // FOTO: Raed Krishan +45   FOTO
Valerică Găman, propus la FCSB // FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 mai 2021 10:29 / Actualizat duminica, 23 mai 2021 13:43

După ce Astra a pierdut finala Cupei României, 2-3 cu CS Universitatea Craiova, Valerică Găman a anunțat că pleacă de la giurgiuveni.

Fundașul de 32 de ani nu va continua la Astra după ce echipa a retrogradat, iar Gabi Balint l-a propus la FCSB, echipă care  caută fundași centrali.

Valerică Găman, propus la FCSB 

„Poate să joace la FCSB foarte bine. FCSB are nevoie de fundași centrali, e liber de contract", a declarat Gabi Balint, potrivit digisport.ro.

Găman a revenit la Astra înainte de startul acestui sezon, după ce și-a reziliat contractul cu Al Shabab. Fundașul a mai jucat la FCSB între ianuarie 2018 și iulie 2018, perioadă în care a bifat 7 partide.

 E mare dezamăgirea. Am fost foarte aproape. Au egalat cu șutul lui Nistor, speram la penalty-uri. Ne pare rău, dar am lăsat o imagine bună pe final de sezon. 

De mult timp nu am mai jucat atât de bine, dacă arătam așa și în ultimele meciuri... Nu știu nici noi ce urmează. Suntem curioși. 

Eu termin contractul. Unii jucători de perspectivă vor fi vânduți, eu o să plec cu siguranță. Nu joc în Liga 2. Nu e 100% stabilită destinația, dar o să aleg ce e mai bun pentru mine. Dacă e ceva foarte bun din afară, plec, dacă nu, rămân aici.
– Valerică Găman

Gigi Becali îl vrea pe Meleke de la Botoșani

Valeriu Iftime a spus că Gigi Becali vrea să îl transfere la FCSB pe fundașul central Ulrich Meleke (21 de ani). 

 „Am vorbit cu domnul Becali despre Meleke, da, e o sumă care nu poate fi spusă. Dar nu poate să-l ia decât în cazul unei oferte de nerefuzat. Am nevoie de jucător, el nu poate să plece acum, din primul an la noi.  Doar în cazul unei oferte de nerefuzat ar pleca, nu pot să-l dau, el este căpitanul echipei Coastei de Fildeș, ar însemna enorm să joace la Jocurile Olimpice”, a spus Valeriu Iftime, conform digisport.ro

Crețu, la un pas de FCSB

Mijlocașul internațional Alexandru Crețu (29 de ani) va semna cu FCSB, unde o să joace fundaș central. El e mijlocaș defensiv, de fapt, conform istoricului de la club și de la națională, însă Gigi e convins că Alex ar fi potrivit în echipa lui ca stoper. Crețu are 29 de ani și e liber acum, după ce a refuzat prelungirea contractului cu Maribor, din Slovenia.

VIDEO Gigi Becali, declarații de la palat: „O să mai vină doi fundași centrali”

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Astra se dezintegrează! Antrenorul și conducerea și-au anunțat plecarea, în frunte cu Dani Coman: „A fost ultimul meci”

Numirea lui Todoran la FCSB, ironizată de Gabi Balint: „FRF va impune o nouă regulă. Trebuie să fii dus la biserică înainte” » Gigi Becali, luat la rost

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (37)
joscenzura
joscenzura  •  23 Mai 2021, 16:05

Daca zicea de Valentin Gheorghe mai era cumva, dar Gaman??????

ticbic
ticbic  •  23 Mai 2021, 16:00
Postat de injunghiatu pe 23 Mai 2021, 13:21

Nu-ti mai bate tu capul degeaba, gigica nu intelege nici de ce sunt portile asa mari, daramite chestii asa complexe!

Problema este simpla si evidenta, in toate campionatele de top ale Europei: campionatele si trofeele se castiga cu apararea; niciodata cu atacul! Dan Petrescu repeta intruna: "eu nu vreau sa castig meciurile; eu vreau doar sa nu primesc gol!" Si avea dreptate! Steaua (eu asa ii zic), a marcat in campionatul asta vreo 60 de goluri, si a incasat vreo 45; in timp ce campioana Chefereu a marcat doar vreo 40 de goluri, incasand nu mai mult de 25!!! Aici s-a facut diferenta! Q.E.D.!

10153267892110559
Dumitru Ciobanu  •  23 Mai 2021, 15:52

Ultimul propus de Panduru ca fundaș central la echipa lui Becali este IFTIMIE de la Botoșani poate fi folosit pe toate posturile inclusiv portar și Becali antrenor principal și Iftimie secund, scuze Gaby Balint

Vezi toate comentariile (37)
Comentează