FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Numirea lui Todoran la FCSB, ironizată de Gabi Balint: „FRF va impune o nouă regulă. Trebuie să fii dus la biserică înainte” » Gigi Becali, luat la rost

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 mai 2021 08:26 / Actualizat duminica, 23 mai 2021 13:37

Gabi Balint a comentat ironic decizia lui Gigi Becali de a-l numi pe Dinu Todoran (42 de ani) antrenor la FCSB. 

Fostul internațional s-a amuzat pe seama faptului că Becali l-a ales pe Todoran după ce a aflat că aceasta era în biserică atunci când a fost sunat de MM Stoica și a declarat că nu înțelege strategia patronului de la FCSB.

Gabi Balint, ironic dupa numirea lui Todoran la FCSB: „Pentru licența PRO trebuie să fii dus la biserică înainte”

„Am înțeles că Federația va impune o nouă regulă. Pentru absolvirea licenței PRO trebuie să fii dus la biserică înainte. Ce să mai... E același scenariu. Păi, Șumudică a și declarat că el face echipa după ce îi spune patronul. 

Șumi știa de la început că nu o să meargă. Dică la fel. Adică știm cum a plecat de acolo. Ce îi mai trebuia? El e bine la FRF, e antrenor secund, o ia ușor, treptat.

Ce se întâmplă acolo e unic în lume! Să nu-ți dorești performanță?! Să nu aduci antrenori cu experiență, care îți aduc și bani mai mulți?! Când ai performanță, valorează mai mult și jucătorii, câștigi bani mai mulți din cupele europene. Dar, în fine, nu ai ce să discuți cu omul. Sunt banii lui”,  a spus Balint, potrivit digisport.ro.

Dinu Todoran, o victorie în Liga 1

În Liga 1, la FC Voluntari, Todoran a avut două mandate: 3 meciuri în sezonul 2016-2017 și 10 în sezonul 2018-2019. Mai are și trei partide în Cupa României. 

Cu el pe bancă, ilfovenii au obținut o singură victorie în Liga 1, 4-0 contra Concordiei Chiajna, pe 19 octombrie 2018. În rest, Todoran a mai avut 6 egaluri și 6 înfrângeri. 

 Am ales un antrenor cuminte, Dinu Todoran. A semnat azi, la 18:00. Acum o lună i-am zis lui MM Stoica să-l sune ca să-l aducem la Academie, încă nu se decisese. Când l-a sunat azi, nu i-a răspuns lui MM Stoica. I-a dat mesaj că nu poate vorbi, era la Căldărușani, la duhovnic, e zi de sărbătoare. Atunci am zis că-l punem antrenor la prima echipă, nu la Academie.Eu nu merg pe valoarea profesională, ci pe valoarea umană. Mi-a mers bine în viață. Eu vreau să câștig cu un om bun. Mai bine decât să câștig cu un om rău
- Gigi Becali, vineri, la emisiunea „Digi Sport Special”

VIDEO DEZBATEREA ZILEI» Contează antrenorul din acte la FCSB?

Citește mai multe știri despre FCSB: 

„Todoran, dacă vrei respect, înfruntă-l pe Gigi! Dacă nu, vei rămâne mic” » Mesaj direct primit de noul antrenor de la FCSB

Prima veste excelentă pentru Todoran la FCSB: echipa roș-albastră, șanse mari să prindă grupele Conference League!

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (31)
manutd.steaua
manutd.steaua  •  23 Mai 2021, 16:29
Postat de cipstelist1979 pe 23 Mai 2021, 12:53

Gabi ai mare dreptate, dar omul este *** din cauza banilor, pentru el nu mai contează jucători, suporteri , performanta!!! Pentru el numai bani, Domnule Balint daca aceasta echipa nu mai produce omul cred ca este un fel de Irinel Columbeanu , adică falit, ce mari afaceri a facut acest măscărici?? A păcălit statul cu schimbul de terenuri și s-a îmbogățit peste noapte, daca nu ii ieșea această afacere hoteasca, omul vindea brânză în halele din bucuresti

Un fel de Csa cu Steaua si Becali asta!

tororosso
tororosso  •  23 Mai 2021, 14:23
Postat de Popa Corneliu pe 23 Mai 2021, 11:46

Bercali "isi ia" antrenori tineri, de perspectiva, ca sa-i perfectioneze, dupa ce termina "Scoala PRO"!! Gabita Balint si-ar dori ca "oierul" sa ia antrenorii pe... incercate, ca la pepeni si sa arunce cu banii pe fereastra, cum fac primarii din "Cooperativa Ardeleana", ca doar sunt din bani publici! A stiut el, domnul Dancu, pe cine sa... "numeasca" la FRF si Liga: Habarnam Burleanu, Gineala Iorgulescu si pentru mass-media pe... Voichin Voivod, omul care "comanda" politica editoriala la televiziuni si Madam Justitie! Padureanu, Copos, Staicu, Borcea, Gh. Popescu, Penescu, Becali, Iancu, Mititelu, Niculae (Brasov), Nicolae (PSD Giurgiu), toti cu "dosare fabricate"! Numai la cei din Cooperativa Echipelor de... Primarii sau sustinute de guvernul maghiar "curge numai lapte si miere"!

Bun comentariu stimabile ! ...Ai ales elita penalilor cei care au distrus fotbalul ,și echipele unde au păstorit doar pentru avantajele pecuniare personale. O gașcă de mafioții conduși de la centru de capo di tutti capi .

cipstelist1979
cipstelist1979  •  23 Mai 2021, 12:53

Gabi ai mare dreptate, dar omul este *** din cauza banilor, pentru el nu mai contează jucători, suporteri , performanta!!! Pentru el numai bani, Domnule Balint daca aceasta echipa nu mai produce omul cred ca este un fel de Irinel Columbeanu , adică falit, ce mari afaceri a facut acest măscărici?? A păcălit statul cu schimbul de terenuri și s-a îmbogățit peste noapte, daca nu ii ieșea această afacere hoteasca, omul vindea brânză în halele din bucuresti

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează
Close