FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  VIITORUL TÂRGU JIU - FC ARGEȘ 1-0

Fanii au izbucnit, după eliminarea din Cupa României: „Jucătorii și conducerea ar trebui să facă autostopul”

FC Argeș a fost eliminată din Cupa României, iar fanii au izbucnit. Sursă foto: Facebook FC Argeș
FC Argeș a fost eliminată din Cupa României, iar fanii au izbucnit. Sursă foto: Facebook FC Argeș

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 noiembrie 2020 17:24 / Actualizat sambata, 28 noiembrie 2020 18:01

FC Argeș a fost una dintre echipele de Liga 1 eliminate în șaisprezecimile de finală ale Cupei României. Piteștenii au pierdut în deplasare cu Viitorul Târgu Jiu (L2), scor 0-1, iar fanii echipei n-au mai rezistat, după un nou rezultat dezamăgitor.

Fanii lui FC Argeș au lansat, prin intermediul unei pagini de Facebook, un atac la adresa antrenorului Ionuț Moșteanu și a fotbaliștilor alb-violeți, pe care îi critică pentru atitudinea avută în partida de la Târgu Jiu. 

Înainte, «Armeanu» (n.r. Florin Halagian) ii lasa pe jucatori sa vina pe jos, acum cred ca ar trebui jucătorii sa-l lase pe Mosteanu și pe cei din conducere sa facă autostopul!

Păi, nu ei joacă, o să ziceți! Ba da, ei hotărăsc ce și cum! O parte ați plecat după fenta “mamă, a făcut puncte, nu ca Badea!”. Da, a făcut puncte și pentru ca era normal sa crească omogenitatea, plus ca ai jucat cu echipe mai slabe...și ai jucat din inerție ce au învățat, pentru ca nu știu ce poți înțelege de la cineva care abia poate vorbi, un caracter abject care face înțelegere pe ascuns cu conducerea pentru schimbarea antrenorului.

Sa nu uitam nici conducerea: nu s-a schimbat nimic, sunt tot acolo, toți, la fel de incapabili și neprofesioniști! Un loc călduț, un os de ros... La fel și “omul de cuvânt”: s-a folosit de acest nume, și-a atins scopul. Ne vedem peste 4 ani, sa mai încercam o promovare in prima liga!

Da, noi suporterii devenim mai puternici cu fiecare rușine pe care o înghițim! Însă preferam sa fim noi mai slabi!

Rămâneți la Tg Jiu! Și lăsați-i liberi pe jucatori! Măcar sa nu-i mai chinuiți și pe ei. Si pe noi

VIDEO Marius Bilașco, despre blaturile din vremea Cooperativei: „Un arbitru mi-a zis să nu mă mai agit, într-un meci din Liga 1”

Citește și alte știri despre Cupa României: 

Sărbătoare pe „Ion Oblemenco”, după victoria cu FC U Craiova » Dan Alexa, luat pe sus de jucători

5 este o raritate în Bănie, dar și un semn bun! Miroase a Cupă la Craiova

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (2)
coco1987
coco1987  •  29 Noiembrie 2020, 00:16

Rusine,Gentea! Rusine, Ionut Mosteanu! Va bateti joc de acest club de traditie, cu o nonsalanta vecina cu rautatea. Mosteanu e atat de amarat incat vorbea nonsalant despre ajunsul in Finala Cupei, zicand doar ca intr-adevar va fi greu. Trezirea pana nu e prea tarziu. Aduceti antrenor si jucatori! Antrenor ati avut dar l ati dat afara dupa ce a pierdut cu Sepsi(una din cele mai in forma echipe) cu doar 1-0, in urma unui penalty discutabil. Chemati-l inapoi ! Da, e vorba de Badea. E singurul care ne poate scoate din *** in care ati bagat voi echipa asta...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  28 Noiembrie 2020, 21:57

Se cunoste... Ai capatat experienta. Ceea ce nu-i putin pentru cee ce faci acum!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează