FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  FC BRAȘOV - HERMANNSTADT

FOTO Moment șocant în Cupa României! Ambulanța a intrat pe teren după un fault criminal

În minutul 45 al meciului dintre FC Brașov și Hermannstadt, la 1-0 pentru gazde, Tudor Saim (24 de ani), extrema stângă a brașovenilor, l-a lovit cu gheata sub bărbie pe Saeed Issah (22), stoperul sibienilor, și a văzut roșu direct. +4   FOTO
În minutul 45 al meciului dintre FC Brașov și Hermannstadt, la 1-0 pentru gazde, Tudor Saim (24 de ani), extrema stângă a brașovenilor, l-a lovit cu gheata sub bărbie pe Saeed Issah (22), stoperul sibienilor, și a văzut roșu direct.

Articol de GSP - Publicat joi, 29 septembrie 2022 17:08 / Actualizat joi, 29 septembrie 2022 17:16

În minutul 45 al meciului dintre FC Brașov și Hermannstadt, la 1-0 pentru gazde, Tudor Șaim (24 de ani), extrema stângă a brașovenilor, l-a lovit cu gheata sub bărbie pe Saeed Issah (22), stoperul sibienilor, și a văzut roșu direct. 

Faultul violent s-a petrecut la mijlocul terenului, Issah a jucat balonul, iar Saim a avut o intrare întârziată, de K-1.

Cum au fost pozați Bauza și Croitoru a doua zi după gestul sfidător la adresa antrenorului lui FCU Craiova
Ripensia - FCU Craiova 0-4
Cum au fost pozați Bauza și Croitoru a doua zi după gestul sfidător la adresa antrenorului lui FCU Craiova

Fault șocant în FC Brașov - Hermannstadt

Issah a rămas prăbușit pe gazon câteva secunde. Ambulanța a pătruns de urgență pe teren pentru a-i acorda îngrijiri medicale, iar ghanezul și-a revenit ulterior, chiar s-a ridicat singur pe picioare înainte să fie urcat în ambulanță.

Medicii i-au montat un guler cervical lui Saeed Issah și l-au urcat în ambulanță, pe targă. Evident, Issah n-a mai putut continua partida și a fost transportat la spital.

Mai multe știri din Cupa României:

Cum au fost pozați Bauza și Croitoru a doua zi după gestul sfidător la adresa antrenorului lui FCU Craiova

Mutu are un nou remarcat la Rapid: „Crește, a jucat bine și meciul trecut”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
fcsarbitri
fcsarbitri  •  29 Septembrie 2022, 17:45

cum sa intri, mah in halul asta?

cpt.ahab
cpt.ahab  •  29 Septembrie 2022, 17:43

Fotbaliști rudimentari. Pe vremuri, n-ar fi jucat nici prin liga a patra...

steaua.libera
steaua.libera  •  29 Septembrie 2022, 17:38

Du-te băi băiatule la K1 dacă tot ești așa vânjos

Vezi toate comentariile (3)
Comentează