FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  ABONAMENTE

FOTO Nebunie iscată de FCSB și Dinamo » Echipa de Liga 3 a vândut mai multe abonamente decât Rapid în Superliga!

Patrick Mouratoglou (53 de ani), antrenorul Simonei Halei (31 de ani) în momentul depistării pozitive cu roxadustat, a fost acuzat de fake news de tenismenul american Tennys Sandgren (32 de ani, 197 ATP). +9   FOTO
Patrick Mouratoglou (53 de ani), antrenorul Simonei Halei (31 de ani) în momentul depistării pozitive cu roxadustat, a fost acuzat de fake news de tenismenul american Tennys Sandgren (32 de ani, 197 ATP).

Articol de - Publicat marti, 19 septembrie 2023 18:44 / Actualizat marti, 19 septembrie 2023 19:22

FC Bihor Oradea va juca împotriva celor de la FCSB și Dinamo în Cupa României, iar fanii au cumpărat deja peste 5.400 de abonamente. Prin comparație, Rapid a anunțat pe 2 august că a vândut 5123 de abonamente.

  • FC Bihor - FCSB are loc pe 27 septembrie, de la ora 21:00, liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Digi Sport 1 și Prima Sport 1
  • FC Bihor - Dinamo are loc pe 1 octombrie, de la ora 17:00, liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Digi Sport 1 și Prima Sport 1

Echipa din Liga 3 va juca acasă și cu FCSB și cu Dinamo în grupele Cupei României, iar suporterii bihoreni au cumpărat deja 5.406 abonamente pentru întreg sezonul, mai multe decât au achiziționat fanii Rapidului, liderul din SuperLiga la acest capitol (5.123). Asta în condițiile în care stadionul „Iuliu Bodola” are o capacitate de aproximativ 11.000 de locuri pe scaune.

FOTO: Facebook @ FC Bihor Oradea
FOTO: Facebook @ FC Bihor Oradea
FOTO: Facebook @ FC Bihor Oradea
FOTO: Facebook @ FC Bihor Oradea
FOTO: Facebook @ FC Bihor Oradea
+5 FOTO

FC Bihor Oradea, peste Rapid la abonamente vândute

Creșterea în ceea ce privește numărul de abonamente vândute față de sezonul trecut este de peste 1.000%. Anul trecut, FC Bihor a vândut 50 de abonamente, scrie bihon.ro. 

După tragerea la sorți a grupelor Cupei României Betano, suporterii orădeni au luat cu asalt casele de bilete și platforma online pe care s-au vândut tichetele.

Miercuri este ultima zi în care suporterii pot cumpăra abonamente, care sunt de două categorii. Cele obișnuite costă 100 de lei, iar cele de tipul „membru suporter” sunt 1.000 de lei. Acestea includ și un tricou personalizat și o eșarfă a clubului.

Cu 5406 abonamente vândute, FC Bihor a trecut peste Rapid (5.123). Următoarele echipe din Liga 1 ca număr de abonamente vândute sunt UTA, cu aproximativ 4.200, și CSU Craiova, aproximativ 3.000, conform sursei menționate.

În Cupa României Betano, FC Bihor Oradea se află în grupa C, alături de FCSB, FCU Craiova, Dinamo, Oțelul și Zalău.

Citește și:

S-au răzgândit! Dinamo a primit până la urmă acceptul de a folosi stadionul: „Nu vrem să piardă la «masa verde»” + A apărut o nouă variantă pentru „câini”
DINAMO - FARUL
S-au răzgândit! Dinamo a primit până la urmă acceptul de a folosi stadionul: „Nu vrem să piardă la «masa verde»” + A apărut o nouă variantă pentru „câini”
A semnat! Gabriel Torje a revenit în România
TRANSFER
A semnat! Gabriel Torje a revenit în România

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (18)
magura
magura  •  06 Octombrie 2023, 18:52
Postat de alexh pe 19 Septembrie 2023, 22:11

Păi de ce să nu-i compari? Oradea are 2 titluri de campioni. Unul în România și unul în Ungaria. La cupe au doar una.

Adevarat... la Cupe, ce mi-e 1, ce mi-e 13... :))))))))))))))))))))

zetanu
zetanu  •  19 Septembrie 2023, 23:43

Un lucru bun pentru ei, dar care e media pretului abonamentelor vandute? Pana la urma, asta conteaza. Una e sa vinzi 10 abonamente de 100 de lei si alta e sa vinzi 9 de 500 de lei. Rapid are cele mai scumpe abonamente din L1, cu o medie care cred ca trece de 500 RON poate si mai mult, excluzand VIP.

FotbalClubSteauaBucurest1
FotbalClubSteauaBucurest1  •  19 Septembrie 2023, 23:25
Postat de magic4ever pe 19 Septembrie 2023, 21:07

Ce hal de articol....Rapid putea sa vanda abonamente pentru toate locurile din stafion dar a pus un numar limitat de abonamente sa aiba sansa si ceilalti suporteri sa cumpere bilete la meci....Rapid joaca etapa de etapa cu casa inchisa,e prea mic stadionul pentru cate cereri de bilete au...

Ce dume ai in tine :-)) dedeBe cate abonamente a vandut? ;-))

Vezi toate comentariile (18)
Comentează
Close