FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FARUL

EXCLUSIV / UPDATE S-au răzgândit! Dinamo a primit până la urmă acceptul de a folosi stadionul: „Nu vrem să piardă la «masa verde»” + A apărut o nouă variantă pentru „câini”

Articol de , - Publicat marti, 19 septembrie 2023 17:05 / Actualizat marti, 19 septembrie 2023 19:59

Refuzată inițial pe „Arcul de Triumf”., Dinamo a primit astăzi acceptul de a folosi stadionul pentru partida cu Farul. Dar staff-ul „câinilor” nu e convins de calitatea gazonului.

  • Dinamo - Farul e programat vineri, 22 septembrie, de la ora 21:00: Va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe OrangeSport, DigiSport și PrimaSport

UPDATE 19:00 » „Arcul de Triumf” e planul B pentru Dinamo 

Ovidiu Burcă a inspectat în această seară gazonul de pe „Arcul de Triumf” și nu a fost încântat de ce a văzut. 

„Îi înțelegi pe administratorii arenei. Au dreptate, terenul e proaspăt însămânțat. Riscăm să distrugem gazonul. Vom vedea. Rămâne o variantă, dar căutăm și alte soluții.”, au transmis dinamoviștii. 

Din informațiile Gazetei, pentru Dinamo a apărut o altă variantă, Buzăul, un oraș cunoscut pentru numărul mare de fani care o susțin pe FCSB. 

12.300 de locuriare stadionul „Municipal” din Buzău

S-au răzgândit! Dinamo a primit până la urmă acceptul de a folosi stadionul: „Nu vrem să piardă la «masa verde»” + A apărut o nouă variantă pentru „câini”

Dinamo - Farul e primită pe „Arcul de Triumf”

Deși luni a avut un mesaj dur pentru Dinamo și i-a numit „aroganți” pe „câini”, opunându-se închirierii stadionului pentru meciul cu Farul, directorul Complexului Sportiv Național Arcul de Triumf, Radu Popa, spune acum că formația alb-roșie poate folosi arena. 

În această seară se va decide dacă Dinamo - Farul se va juca pe „Arcul de Triumf”. Totul depinde de antrenorul Ovidiu Burcă, care trebuie să decidă dacă gazonul este pe placul lui, 

Gata cu lăfăiala pe bani publici în handbal! » Noile măsuri fiscale afectează din plin și fotbalul. Plafoane salariale pentru cluburile primăriilor, taxe mărite pentru privați
TAXE
Gata cu lăfăiala pe bani publici în handbal! » Noile măsuri fiscale afectează din plin și fotbalul. Plafoane salariale pentru cluburile primăriilor, taxe mărite pentru privați

Într-o reacție pentru Gazeta Sporturilor, Radu Popa a spus că antrenorul „câinilor” va decide azi dacă e mulțumit de starea gazonului și dacă vrea ca Dinamo să folosească stadionul.

„Ovidiu Burcă va inspecta în această seară gazonul. Acesta nu se prezintă în cele mai bune condiții, pentru că suntem în plin proces de refacere a gazonului pentru meciul naționalei de fotbal feminin, care se va juca pe 26 septembrie.

Dar dacă el își va da acordul, noi nu ne vom opune. Am fost gazde pentru Dinamo în Liga 2 și nu am vrea să piardă la «masa verde»”, a declarat Radu Popa.

De ce nu poate juca Dinamo pe Arena Națională 

Dinamo și-a dorit să joace pe Arena Națională meciul cu Farul. Însă cel mai mare stadion al țării este închiriat pentru un eveniment, Asia Fest 2023, festivalul care promovează cultura și tradițiile orientale, în week-end-ul 22-24 septembrie.

VIDEO Cristi Costin: „Trebuie să depășim momentul, să producem mai mult fiecare”

Citește și: 

Cristi Balaj propune: „Istvan Kovacs să nu ne mai arbitreze niciodată, dar nici pe FCSB vreun arbitru din București!”

Dezvăluiri despre cum Laurențiu Reghecampf accepta ordinele lui Mihai Rotaru! Ce jucător a titularizat la sfatul patronului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
flob
flob  •  19 Septembrie 2023, 23:32

La ce joaca dinamo, poate disputa partida și pe asfalt. Oricum tot pământ de flori sunt.

lapusneanul
lapusneanul  •  19 Septembrie 2023, 20:57

a apărut o noua varianta, Arcul de Triumf...baaa, va băgăm bani în buzunar prin comentariile noastre , ne credeți prosti ?

22cea
22cea  •  19 Septembrie 2023, 19:50
Postat de rocky3 pe 19 Septembrie 2023, 18:51

Pe Giulesti e mai bun gazonul!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează