FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FARUL

UPDATE Dinamo - Farul, în aer. Reacție dură: „Au devenit aroganți”

Dinamo - Farul (runda #10 din Superliga, vineri, 21:00) nu s-ar juca pe „Arcul de Triumf”
Dinamo - Farul (runda #10 din Superliga, vineri, 21:00) nu s-ar juca pe „Arcul de Triumf”

Articol de , - Publicat luni, 18 septembrie 2023 14:47 / Actualizat marti, 19 septembrie 2023 12:44

Dinamo - Farul (runda #10 din Superliga, vineri, 21:00) nu s-ar juca pe „Arcul de Triumf”, întrucât stadionul a fost deja închiriat de naționala feminină de fotbal a României pentru duelul cu Finlanda de marțea viitoare, iar gazonul n-ar permite disputarea a două partide în interval de doar 4 zile.

UPDATE 15:50 » Reacție dură la adresa dinamoviștilor

Radu Popa, administratorul arenei „Arcul de Triumf”, a vorbit despre decizia de a nu-i permite lui Dinamo să folosească stadionul și i-a atacat pe „câini”.

 „Noi am ajuns mantaua de vremea rea pentru Dinamo! Cei de acolo au uitat că noi i-am ajutat să promoveze în SuperLigă. Acum au ajuns să fie aroganți. Nu am avut ce să facem! De data asta, ei s-au trezit prea târziu și au formulat cererea pentru Arcul de Triumf. 

Aici va juca naționala feminină de fotbal a României și există și un proces pentru refacerea gazonului. Dar n-au zis ei că și-au găsit casă pe Arena Națională? Doar au făcut conferință de presă chiar la Arcul de Triumf ca să sublinieze asta. Dar văd că n-au loc pe Arena Națională!”, a spus Radu Popa, potrivit Prosport.

Știrea inițială:

Dinamo nu putea să joace meciul cu Farul pe „Arcul de Triumf”. Se amână jocul?

Dinamo și-a dorit să joace pe Arena Națională meciul cu Farul. Însă cel mai mare stadion al țării este închiriat pentru un eveniment, Asia Fest 2023, festivalul care promovează cultura și tradițiile orientale, în week-end-ul 22-24 septembrie.

Astfel, Dinamo a luat în calcul alte 3 variante, arenele din Târgoviște, Ploiești și Voluntari, însă a fost refuzată de fiecare dată.

Incident terifiant între doi juniori de la CS Dinamo: l-a înjunghiat cu foarfeca în spate!  A fost deschis un dosar penal
DINAMO
Incident terifiant între doi juniori de la CS Dinamo: l-a înjunghiat cu foarfeca în spate! A fost deschis un dosar penal

Rămasă fără alternative, Dinamo s-a resemnat cu ideea că va primi vizita Farului pe „Arcul de Triumf”, unde „câinii” ezitau să joace din cauza suprafeței de joc. Dar echipa lui Ovidiu Burcă nu va putea accesa nici măcar stadionul de lângă Herăstrău, informează ProSport.

Motivul? Pentru 26 septembrie, adică 4 zile mai târziu față de Dinamo - Farul, naționala feminină de fotbal a României a închiriat deja „Arcul de Triumf” pentru partida cu Finlanda din Liga Națiunilor.

În acest context, Radio Dinamo 1948 susține că meciul dintre Dinamo și Farul ar putea fi amânat. În aceste ore se poartă discuții, iar șefii „câinilor” caută soluții.

Arena Națională, noul „acasă” pentru Dinamo 

Dinamo a jucat cu FCU Craiova pe Arena Națională în fața a aproximativ 10.000 de spectatori și vrea să utilizeze în continuare cel mai mare stadion al țării, având în vedere numărul superior de locuri și faptul că gazonul de pe arena „Arcul de Triumf” nu este la parametri optimi.

Vineri seara, Dinamo a pierdut pe Arena Națională cu FCU Craiova, 0-1. Deși stadionul de pe Bulevardul Basarabia nu a fost de bun augur pentru „câini”, oficialii echipei plănuiesc să joace în continuare acolo meciurile de pe teren propriu.

Conducerea a și acționat în acest sens și a depus o cerere de închiriere a stadionului pentru restul meciurilor de acasă din acest an, exceptându-l pe cel de etapa viitoare, cu Farul, când Arena Națională nu va fi disponibilă.

Solicitarea a fost depusă la Primăria Municipiului București, administratorul arenei, conform Radio Dinamo.

VIDEO. Galeria „câinilor” a cântat tot meciul la Dinamo - FCU Craiova. Ce s-a întâmplat la final

Tot despre Dinamo:

Lucas Alves, gesturi de lider la debutul oficial la Dinamo » Cum a impresionat căpitanul „câinilor”: „O decizie îndrăzneață”
DINAMO
Lucas Alves, gesturi de lider la debutul oficial la Dinamo » Cum a impresionat căpitanul „câinilor”: „O decizie îndrăzneață”
Cum a pierdut Dinamo un fotbalist pe postul pe care caută acum: „Tatăl lui îl îndrumase să meargă acolo”
DINAMO
Cum a pierdut Dinamo un fotbalist pe postul pe care caută acum: „Tatăl lui îl îndrumase să meargă acolo”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
alexh
alexh  •  19 Septembrie 2023, 14:29
Postat de Vasi86 pe 18 Septembrie 2023, 21:30

Dinamo are casa, doar ca e in renovare. Nu compara tu fcsb-ul tau care umbla, cum zici tu, *** cu Dinamo.

Dinamo, echipa de fotbal din liga 1 va avea casă cînd își va construi stadion cu banii lor. Până atunci, chiriași ca și restul.

creeperno534
creeperno534  •  18 Septembrie 2023, 22:31

E foarte bine daca se amana

Vasi86
Vasi86  •  18 Septembrie 2023, 21:30
Postat de tictictic pe 18 Septembrie 2023, 20:21

Inteleg ca Dinamo n-are casa si umbla din floare in floare ca nomazii, cautandu-si stadion. Deh, karma...! Inteleg ca aia de la Ploiesti, de la Voluntari si de la Targoviste i-au refuzat (ei stiu de ce!), iar pe Arena si pe Arc nu se poate. Solutia e simpla: sa faca cerere pe Ghencea sau pe Giulesti (stadioane noi, moderne, cochete, cu gazoane impecabile); sunt disponibile si oricand sunt primiti cu bratele deschise acolo, fara nicio problema. Trebuie doar un ordin de plata avalizat de 1 mil de euro, ceva garantii pentru pagubele scaunelor rupte, plus niste chestii restrictive privind scandarile si bannerele galeriei. Dar asta e un mizilic pentru Zavaleanu; a sters el din pix 7 mil de euro... nu se incurca cu un milion in plus sau in minus... Altfel, sa incerce pe la Chiajna sau Giurgiu sau, de ce nu, stadionul din Tunari e sigur disponibil...

Dinamo are casa, doar ca e in renovare. Nu compara tu fcsb-ul tau care umbla, cum zici tu, *** cu Dinamo.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează