FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  FC BOTOȘANI - CFR CLUJ 2-2 (4-2 LA PENALTY-URI)

FC BOTOȘANI - CFR CLUJ 2-2 (4-2 la penalty-uri) / Valeriu Iftime a găsit vinovatul pentru gafa prin care poate pierde la „masa verde”: „E o greșeală impardonabilă”

Articol de GSP - Publicat joi, 26 septembrie 2019 00:54

Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoșani, își critică angajații după ce a aflat că CFR Cluj vrea să depună contestație după victoria moldovenilor la loviturile de departajare în 16-imile Cupei României, scor 2-2 (4-2 după penalty-uri).

„Acum mi-a spus un jurnalist de treaba asta. Dar am înțeles că acea contestație trebuia făcută la pauza meciului. E o greșeală! N-a știut nimeni. E o greșeală de strategie. A fost o scăpare. Dacă pierdem la masa verde ce mai putem face? A fost un spectacol frumos. Am bătut campioana. Am fost mai buni. Nu e război fotbalul. 

Vor fi niște sancțiuni dacă pierdem la masa verde. E o greșeală impardonabilă dacă ne gândim la un club de Liga 1. De exemplu, președintele meu nu știa asta. 

Trebuia să știe organizatorul de competiții, domnul Dumitru Brânză. Eu sper să nu poată contesta Clujul pentru că am câștigat un meci frumos. Nu facem un capăt de țară acum”, a declarat Valeriu Iftime la TV Digi Sport.

FC BOTOȘANI - CFR CLUJ 2-2 (4-2 la penalty-uri) / Valeriu Iftime a găsit vinovatul pentru gafa prin care poate pierde la „masa verde”: „E o greșeală impardonabilă”
Dumitru Brânză, omul pe care-l acuză Iftime

Citește și:

CUPA ROMÂNIEI / FC Botoșani ar putea pierde meciul cu CFR Cluj la „masa verde”! Campioana depune contestație

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
andrei.f
andrei.f  •  26 Septembrie 2019, 11:51

Moldovenii să ceară control antidoping, cfr a jucat prea bine, mai ales în prelungiri, tot meciul cu un eliminat !

alenb
alenb  •  26 Septembrie 2019, 09:15

Si antrenorul nu trebuia sa stie? El alcatuieste echipa si lista de rezerve, orice restrictie de orice fel, gen regula U21 sau asta cu cei 6 ar trebui stiuta de antrenor plus situatia fiecarui jucator vizavi de aceasta restrictie.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  26 Septembrie 2019, 08:35

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează