FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  ȘAISPREZECIMI

CUPA ROMÂNIEI / FC Botoșani ar putea pierde meciul cu CFR Cluj la „masa verde”! Campioana depune contestație

Articol de , - Publicat miercuri, 25 septembrie 2019 23:16

FC Botoșani ar putea pierde la „masa verde” meciul cu CFR Cluj din „șaisprezecimile” Cupei României, câștigat cu 4-2 la penalty-uri după 2-2 în timpul regulamentar.

Staff-ul lui Marius Croitoru n-a fost atent și a încălcat regulamentul FRF privind jucătorii din lot crescuți de echipă.

Citește și: Regulamentul FRF e ambiguu în cazul FC Botoșani - CFR Cluj » Articolele din ROAF se contrazic + FRF trebuie să se autosesizeze

Astfel, FC Botoșani ar fi trebuit să aibă în lot 6 jucători crescuți la nivel național, însă moldovenii au avut doar 5: Ianoș Brînză (21 de ani), Andrei Chindriș (20 de ani), Adrian Moescu (18 ani), Alexandru George Cîmpanu (18 ani) și Andrei Patache (31 de ani).

Ce înseamnă asta? Că moldovenii ar fi trebuit să aibă șase jucători în lot care au petrecut minimum 3 ani (consecutiv sau nu) la echipă în perioada cuprinsă între 12 și 21 de ani.

„Nu am făcut contestație încă, am auzit această informație, acum o să verificăm, iar dacă se încalcă regulamentul, vom face demersurile necesare. Și noi ne chinuim să jucăm în campionat cu doi fotbaliști U21”
Bogdan Mara la TV DigiSport

Vezi și:

Tensiune maximă la Botoșani » Moldovenii o elimină pe CFR Cluj la penalty-uri

CS FĂUREI - CS MIOVENI 1-5 // VIDEO+FOTO Reportaj din Făurei » Cupa, viața satului: „Pentru 2019 e penibil! Nu putem spune că n-au fost emoții”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (72)
adriann_
adriann_  •  26 Septembrie 2019, 15:08
Postat de Adrian Constantin Sendroiu pe 26 Septembrie 2019, 07:06

cand toata lumea credea ca cei de la gsp nu stiu nimic, doar de gigi, iata ca cineva de la ei a gasit o chichita, le-au spus-o si celor de la Cluj care au recunoscut prin Mara ca nu stiau. Parca am fi in filmul "Totul pentru fotbal" .

Nu gsp a gasit chestia asta, se discuta la digi port imediat ce s-a terminat meciul iar informatia venise dinspre CFR evident... Un club profesionist are oameni specializati pe probleme de regulament samd nu ca la fc5b si satelitii...

spartcapus
spartcapus  •  26 Septembrie 2019, 12:59
Postat de Mihai Precup pe 26 Septembrie 2019, 06:53

Cfr doar cu arbitrii și la.masa verde poate câștiga meciurile.

Cu Celtic si cu Lazio tot arbitrii? Cand o sa bateti si voi asemena echipe de top, atunci sa vorbiti!

thedronius
thedronius  •  26 Septembrie 2019, 10:51

Intrebare retorica (ca urmare a primului paragraf din chenar): Cupa Romaniei este competitie organizata de LPF sau FRF? Eu stiu ca este organizata de FRF...

Vezi toate comentariile (72)
Comentează