FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  FC BOTOȘANI - FCSB 0-2

Victoria i-a uimit și pe jucătorii de la FCSB: „E cel mai mare miracol! Ne gândeam să nu luăm multe” » Ce a spus Leo Strizu

Articol de GSP - Publicat joi, 08 decembrie 2022 22:24 / Actualizat joi, 08 decembrie 2022 22:38

Cu o formație plină de jucători de juniori, FCSB s-a impus pe terenul celor de la FC Botoșani, 2-0, în ultima etapă din faza grupelor Cupei României.

Clubul roș-albastru nu a reușit să se califice în sferturile competiției, dar atacantul Ianis Stoica și antrenorul Leo Strizu se declară mulțumiți de rezultat și de jocul prestat.

Final în faza grupelor Cupei României Betano » Ce echipe s-au calificat joi + Cum arată sferturile
GRUPA B
Final în faza grupelor Cupei României Betano » Ce echipe s-au calificat joi + Cum arată sferturile

Ianis Stoica, după FC Botoșani – FCSB: „E cel mai mare miracol”

„Ne bucurăm că am câștigat cu acești copii. Nimeni nu spera. Ne gândeam înainte de meci că ar fi bun un egal sau să nu luăm multe. Etapa trecută, cu aceiași jucători, am luat 6 (n.r. - CS Tunari - FCSB 2 scor 6-2). Și ne-am speriat puțin. 

Dar ne-am mobilizat. Am murit frumos, știți foarte bine situația noastră. Acești copii, născuți în 2005, ne-au ajutat mult. Ne bucurăm că am ținut steagul sus. E cel mai mare miracol că am câștigat. Mă bucur că noi, cei de la prima echipă, am putut ajuta”, a spus Ianis Stoica la Prima Sport.

Leo Strizu: „Mă bucură ce au realizat acești copii”

„A fost o echipă foarte tânără. Mă bucură ce au realizat acești copii. Asta ne dă încredere, dar trebuie să avem încredere. Acum, în drum spre București, vom avea două motive de sărbătoare, ziua lui Ianis Stoica și faptul că acești jucători au debutat.

Sunt foarte bucuros că jucătorii m-au ascultat și că au jucat ce am discutat. Se vede că se apropie de Liga 1. Avem timp suficient să îi integrăm în echipa de seniori.  Acum trebuie să ne bucurăm de rezultat. Acești copii au realizat ceva foarte frumos”, a spus și antrenorul roș-albaștrilor.

Citește și: 

Mihai Stoica anunță două plecări de la FCSB » Unul merge în Liga 2, altul la U Cluj sau Chindia

Mihai Stoica a contestat suspendarea primită de la UEFA: „Am auzit că e un rapidist! Vine, scrie și nu-l trage nimeni la răspundere”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
freddy
freddy  •  09 Decembrie 2022, 08:21
Postat de Catalynn.. pe 08 Decembrie 2022, 23:33

Pana la urma frumos din partea lu’ Iftimie, a făcut un cadou frumos unor copii amarati. :-)))

100 de suporteri

zica
zica  •  09 Decembrie 2022, 05:39

Ești penibil,îți bați joc de munca unor copii,ce interes avea Iftimie când e disperat ca nu poate bate niște copii !

paolo12
paolo12  •  09 Decembrie 2022, 05:04

Dumnezeu da tuturor după suflet, chiar și cazarmagiilor!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează