FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  FC BOTOȘANI - RAPID 1-3

Cum au văzut Cristiano Bergodi și Dan Alexa înfruntarea Botoșani - Rapid: „Aici s-a făcut diferența”

Articol de - Publicat joi, 28 septembrie 2023 23:28 / Actualizat joi, 28 septembrie 2023 23:46

Rapid a început în forță noua ediție a Cupei României, câștigând cu 3-1 cu FC Botoșani.

După meci, antrenorul italian Cristiano Bergodi și-a felicitat jucătorii pentru evoluția contra formației lui Dan Alexa, în special cea din prima repriză.

Și antrenorul de la FC Botoșani a analizat partida, declarând că este mulțumit de cum au jucat elevii săi în anumite momente.

Fostul jucător de la FCSB l-a agresat de două ori pe Papeau, însă a scăpat de eliminare
BOTOȘANI - RAPID 1-3
Fostul jucător de la FCSB l-a agresat de două ori pe Papeau, însă a scăpat de eliminare

Concluziile lui Cristiano Bergodi după FC Botoșani - Rapid 1-3

„Cred că am meritat această victorie. Băieții au făcut un meci foarte bun. Azi au jucat cei care au evoluat mai puțin acest sezon și mă bucur pentru toți.

Primele 25 de minute au fost foarte bune, am dat și goluri. În repriza a doua au avut cei de la Botoșani ceva ocazii, dar Drăghia a apărat foarte bine. Sunt mulțumit și îi felicit pe jucători. 

E o victorie foarte importantă. Am fost agresivi, am făcut un fotbal bun și am marcat iar trei goluri. Mă bucur mult. Era primul meci și era important să câștigăm”, a declarat Cristiano Bergodi la PrimaSport.

Ce a declarat Dan Alexa, după FC Botoșani - Rapid 1-3

Dan Alexa e de părere că diferența s-a făcut la finalizare.

„Analiza meciului e foarte simplă. Ocazii identice, ei au dat gol, noi am ratat. Am ratat și la 0-1 și 0-2 ocazii imense. Cred că asta a făcut diferența. Nu am dat gol în momentele importante. Felicit Rapidul, e o echipă foarte bine organizată și are jucători de calitate. 

Mai mult decât rezultatul mă îngrijorează accidentările lui Drole și Florescu. Asta e supărarea mea cea mai mare. Ca joc, sunt mulțumit de unele momente. Am avut ocazii mari, dar trebuie să dăm goluri”, a spus Dan Alexa.

Citește și: 

L-a scos din sărite pe Gigi Becali! De ce a devenit Radunovic ținta patronului FCSB: nu l-a iertat nici până acum

Încolțit de MM Stoica și Gică Popescu, Andrei Vochin a izbucnit în direct: „Ce e cu prostiile astea? De ce n-ați spus de la început?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
flob
flob  •  29 Septembrie 2023, 07:27

Karma "chirurgule". Păcat de Florescu, dar sa nu uitam cum a fost accidentat Papeau (bine, nu erai tu la Botoșani atunci). In schimb frustratul ăla de Benzar trebuia eliminat de vreo 3 ori. Apropo, in fotbalul romanesc dacă ceri galben pentru adversar nu primești tu galbenul?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează