FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  FC BRAŞOV - U CLUJ 2-1

FC Braşov a obţinut prima victorie după 10 meciuri tot în faţa Clujului » Partenerul favorit!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 octombrie 2010 00:00

FC Braşov a eliminat-o pe U Cluj din Cupă, reuşind să cîştige din nou după 10 meciuri consecutive fără succes în campionat, ultima victorie fiind tot cu "şepcile roşii".

După 10 meciuri fără victorie în campionat, "stegarii" căutau o gură de aer în "optimile" Cupei României exact împotriva ultimei echipe pe care au bătut-o în Liga 1. După cinci minute de joc, clujenii păreau deja adversarii favoriţi ai elevilor lui Daniel Isăilă. Un asalt prelungit la poarta lui Matache şi Chipciu (5) a scuturat plasa cu un şut senzaţional de la 25 de metri. Jocul a continuat apoi fără ocazii, dar cu dominarea gazdelor.

Muştruluiţi la pauză de Marian Pană, oaspeţii au dat primele emoţii la poarta lui Mincă şi Lemnaru a egalat după ce fundaşii braşovenilor l-au scăpat pentru o secundă din supraveghere. Totul părea să se năruie pentru formaţia lui Isăilă, după eliminarea lui Martinovici, însă ardelenii au fost incapabili să profite de omul în plus.

Meciul a continuat haotic, iar ambele formaţii au dat impresia că aşteptau verdictul la loviturile de departajare. Vali Badea a evitat însă loteria penaltyurilor şi le-a adus "stegarilor" calificarea în "sferturile" Cupei României. O performanţă care îi salvează scaunul lui Isăilă şi care îl pune în pericol pe cel al lui Marian Pană.


Pană în pericol, Badea favorit
Şefii Clujului sînt tot mai nemulţumiţi de evoluţiile echipei şi de munca lui Marian Pană. Aceştia au început deja să caute soluţii pentru banca tehnică, iar favorit să preia formaţia ardeleană este Ionuţ Badea. Tehnicianul, care a fost demis de la Pandurii, a purtat discuţii în ultima săptămînă cu cei din conducerea "şepcilor roşii".

- Alex Păcurar a ieşit accidentat în minutul 22, după ce a fost lovit cu talpa de Cristescu.
- Mijlocaşul Alexandru Chipciu (21 ani) a fost desemnat omul meciului de către organizatori
- "Am luat gol prea devreme şi mult prea uşor, dar am controlat jocul. Cred că în prima repriză arbitrul le-a permis gazdelor să joace dur, însă nu din această cauză am pierdut", a spus Marian Pană.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
mihnea80
mihnea80  •  29 Octombrie 2010, 19:52

Sunt dezamagit ca U a tratat superficial Cupa, introducand pe teren rezerve, singura competitie pe care am castigat-o si noi odata. Sper macar la o revenire in campionat, acum n-au nicio scuza cu Astra, tinand cont ca s-au "odihnit". Pacat ca meciul e programat LUNI, insa nimic nu ma mai mira, noi jucam fie luni, fie vineri, parca vor cu tot dinadinsul sa nu fim prezenti... si mai e si Luminatia! HAIDE U!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează