FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  FCSB - DINAMO

FCSB - Dinamo » Florentin Petre, mesaj pentru jucătorii lui Adi Mihalcea înainte de derby: „Asta trebuie să faceți”

Florentin Petre a fost un fotbalist important pentru Dinamo la începutul anilor 2000
Florentin Petre a fost un fotbalist important pentru Dinamo la începutul anilor 2000

Articol de - Publicat miercuri, 08 iulie 2020 18:18 / Actualizat miercuri, 08 iulie 2020 21:02

Florentin Petre (44 de ani), unul dintre cei mai importanți jucători din istoria recentă a lui Dinamo, a prefațat duelul „câinilor” cu FCSB din semifinalele Cupei României.

Fostul căpitan al formației din Ștefan cel Mare consideră că elevii lui Adi Mihalcea au nevoie de o victorie pentru moral, chiar dacă aceasta nu va fi încununată și cu o calificare.

FCSB - Dinamo » Florentin Petre: „S-au întâmplat atâtea minuni”

„Orice e posibil în fotbal, s-au întâmplat atâtea minuni. Celor de la Dinamo le va fi foarte greu, pentru că diferența de scor e mare. Însă trebuie să facă tot posibilul să câștige, ar fi foarte bine pentru imaginea lor și pentru suporteri.

Au reușit să obțină 3 puncte în ultimul meci de campionat, iar o nouă victorie în această seară le-ar da încredere”, a declarat Florentin Petre, în exclusivitate pentru GSP.ro.

„La cum îl știu pe Mihalcea și având în vedere calitățile sale, atât ca om, cât și ca antrenor, va face tot posibilul să câștige în această seară

La Dinamo nu există un jucător care să facă diferența, la ei grupul contează. În schimb, la Steaua sunt astfel de fotbaliști care pot decide jocul, precum Man, Tănase, Coman”

Florentin Petre pentru GSP.ro

  • Florentin Petre și-a făcut junioratul la Dinamo și a evoluat pentru „câini” între 1994 și 2006, perioadă în care a câștigat trei titluri, cinci Cupe și o Supercupă a României;
  • A înscris 43 de goluri în 259 de meciuri în Liga 1, fiind extrem de iubit de galeria roș-albilor.

VIDEO FCSB - Dinamo: totul despre derby-ul din Cupa României

Citește mai multe știri despre derby-ul FCSB - Dinamo:

Gigi Becali, decizie de ultimă oră: „L-am ascultat pe Rădoi. El va fi căpitan diseară!”

Denisa Moga încinge Derby de România » E una dintre cele mai frumoase iubite de fotbaliști

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
2899411866757602
Maryana Eu  •  08 Iulie 2020, 19:28

Derby-ul din Romania este doar intre cluburile bucurestene CSA Steaua Bucuresti si CS Dinamo Bucuresti. Societatea FC FCSB SA din Ilfov nu are legatura cu subiectul.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează