FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO VS. FCSB

FCSB. Gigi Becali, prima reacție după ce memoriul lui Dinamo a fost respins: „Eram sigur că o să câștigăm”

Gigi Becali este patronul FCSB din 2003
Gigi Becali este patronul FCSB din 2003

Articol de - Publicat sambata, 18 iulie 2020 10:37 / Actualizat sambata, 18 iulie 2020 12:04

Gigi Becali (62 de ani), patronul FCSB, susține că nu avea emoții în privința plângerii lui Dinamo la Comisia de Disciplină a FRF.

  • CONTEXT: Memoriului prin care Dinamo încerca să câștige la „masa verde” turul semifinalei Cupei României cu FCSB, pierdut 0-3 pe teren, a fost respins
  • Comisia de Disciplină a FRF a considerat că plângerea făcută prin intermediul secretarului general FRF Radu Vișan, la sesizarea lui Dinamo, e nefondată. 
  • Motivul e unul incredibil: oficialul FRF nu era în măsură să facă respectiva plângere! Practic, cazul lui Dinamo nu a fost judecat dintr-un viciu de procedură - toate detaliile, AICI

Gigi Becali, patron FCSB: „FRF a luat decizia corectă”

Eu am stat liniștit, pentru că am fost sigur că o să câștigăm. Totuși, am văzut că domnul Bălănescu era sigur de victorie și tot vorbea pe la televizor că vor juca finala. Alții prezentau tot felul de documente și spuneau și ei că Dinamo va merge în finală. 

FRF a luat decizia corectă. Dinamo se poate duce la TAS, dar o să fie pierdere de timp și de bani. Ei deja au cerut înghețarea campionatului că nu au cu cine să mai joace. Domnul Bălăneacu știe bine toate lucrurile acestea și nu știu dacă o să le mai ardă să se ducă la TAS. O să câștigăm Cupa României, iar la anul nu o să mai accept să nu câștigăm campionatul”, a declarat Becali, citat de Prosport.

VIDEO Match Preview FCSB - CFR Cluj

Citește mai multe știri de actualitate:

Dinamo acuză harababura FRF! 3 argumente pentru care decizia în disputa cu FCSB e greșită: există un caz similar!

Filip, înapoi la Dinamo?! Două mutări de ultimă oră anunțate de Dănciulescu: „Sunt mijlocași foarte buni”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (44)
fcsb.in.b
fcsb.in.b  •  18 Iulie 2020, 22:14

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1361138990581282
Celmare Raul-Ștefan  •  18 Iulie 2020, 12:54
Postat de randoomk pe 18 Iulie 2020, 11:48

stii ce este ironic? ca acest proces este FRF vs Steaua din liga 1. si FRF ar trebui sa mearga la tas,nu vitanul barzesti. si tu spui ca aia nu cunosc regulamentele,dar vad ca nici tu nu le cunosti. vitanul barzesti nici nu are drept sa mearga la tas. dar eu chiar as vrea sa se ajunga la tas,sa vedem ce decizie o sa dea tas cand deja Steaua venind ca,castgatoare a cupei romaniei o sa fie in grupele e.l. ce o sa spuna,are dreptate vitan barzesti,ei trebuiau sa joace in finala cupei romaniei dar ghinion,deja joaca Setaua in grupele e.l. si nu se mai poate face nimic.

Ironia e doar ca tu faci pe desteptu fără sa fi citit vreo lege. Dinamo chiar dacă nu este parte a procesului, poate cere despăgubiri la TAS din moment ce ea este echipa prejudiciata și are interes in prezenta speța

2964764060229270
Benedic Gabriel Duck  •  18 Iulie 2020, 12:37
Postat de jercalau11 pe 18 Iulie 2020, 11:56

Dinamo București va juca (și va câștiga) finala Cupei României. Stai fără grijă. Scenariul e bine gândit. FC FCSB va fi out din Europa și va intra în insolventa. Apoi vor veni deciziile în procesele pe care Steaua București li le-a intentat și gata, FALIMENTUL scrie pe gigei.

Si FIX cand se va intampla asta,o sa sune ceasul sa-ti spuna scoala,prostule si du-te la munca....Daca ai undeva varata cartea de munca,ceea ce nu prea cred la ce tampenii debitezi...

Vezi toate comentariile (44)
Comentează
Close