FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  FCU CRAIOVA - FC VOLUNTARI

Mititelu n-a glumit! L-a trimis în „vacanță” la două zile după ce l-a făcut praf

Înainte de startul meciului, Achim a fost surprins de camerele TV, râzând.
Înainte de startul meciului, Achim a fost surprins de camerele TV, râzând.

Articol de - Publicat miercuri, 03 aprilie 2024 17:35 / Actualizat miercuri, 03 aprilie 2024 19:15

FCU Craiova joacă în „sferturile” Cupei României, cu FC Voluntari. Iar în echipa lui Nicolo Napoli nu se regăsesc doi dintre jucătorii criticați de conducere: mijlocașul Vlad Achim și portarul Robert Popa.

Din echipa de start aleasă de olteni lipsesc două nume importante: Vlad Achim și Robert Popa.

Mijlocașul de 34 de ani, care a bifat 33 de meciuri în acest sezon, nu se regăsește în lot. Pe foaia de joc postată pe contul de Facebook, Achim e trecut ca „jucător indisponibil”. La fel ca Gabriel Buta. Înainte de startul meciului, Achim a fost surprins de camerele TV râzând.

Padula și Pa și Cupa! Fundașul lui FCU Craiova a ratat decisiv de la punctul cu var și FC Voluntari e în semifinalele Cupei României Betano!
FCU Craiova - FC Voluntari 0-0 (2-4 la penalty-uri)
Padula și Pa și Cupa! Fundașul lui FCU Craiova a ratat decisiv de la punctul cu var și FC Voluntari e în semifinalele Cupei României Betano!

De partea cealaltă, Robert Popa (21 de ani) e rezervă, în locul său fiind preferat Ionuț Gurău.

Robert Popa în conflict cu șefii FCU Craiova

Portarul Robert Popa a fost în vizorul lui Adrian Mititelu jr. Totul a început după ce pe 31 martie, după 1-2 cu Oțelul, portarul a spus că vestiarul oltenilor e dezbinat: „Nu vreau să zic așa, dar sunt și alte interese la mijloc, nu mai avem numitor comun. În vestiar, da. Poate unii se gândesc să plece, că li se termină contractul. Nu vreau să... Asta consider eu. Încercăm să facem o echipă, dar unii sunt individualiști”.

Iar apoi a urmat o replică dură. „Bine, Popa e obișnuit cu aceste declarații tâmpite. Popa, care susținea că l-am scos din echipă, că am vrut să-l bat. Are niște tulburări de personalitate câteodată. Dar e un portar foarte bun, eu cred în el. Are niște scăpări la interviuri, poate și din frustrare, poate din cauza vârstei. Un semnal de alarmă poate da doar antrenorul sau patronul”, a spus Mititelu jr.

Cu 10 zile înainte, Robert Popa făcuse o altă declarație șocantă, la adresa lui Marcel Pușcaș, directorul general al celor de la FCU Craiova. „E un figurant în conducere care se intitulează drept bunicul meu și dă în cap jucătorilor tineri. Spune ceva în față, apoi vine în presă și m-a scos pe mine țap ispășitor pentru meciul cu CSU. Vorbim de un meci frumos, s-a întâmplat ce s-a întâmplat”.

Iar Adrian Mititelu l-a criticat dur: „Nesimțire/Iresponsabilitate/Dezamăgire/ Robert Popa continuă să uimească! Nu cu prestațiile din meciurile Științei, ci cu declarații tâmpite!”.

Adrian Mititelu i-a luat banderola lui Vlad Achim

Luni, cu 48 de ore înainte de FCU Craiova - FC Voluntari, Adrian Mititelu îl critica pe Vlad Achim și anunța că-i ia banderola de căpitan.

„Jucătorii au fost nemulțumiți că antrenamentele lui Vasilică sunt prea dure. Achim e liderul nemulțumiților. El a creat această stare în echipă. El m-a convins că are dreptate. Nu mai are banderola pe mână de astăzi. El nu era mulțumit de nimic. Un jucător foarte bun a reușit să mă convingă să fac cum vrea el. Eu sper ca haosul să se fi terminat și de miercuri să fie echipa de anul trecut. A intervenit capacitatea mea de mobilizare.

Poate unora le convine să retrogradăm, pentru că astfel i-am lăsa liberi la vară. Dar eu le garantez că vor juca și în Liga 2 aici, pentru că am puterea financiară să le plătesc aceleași salarii și în Liga 2”, a declarat Adrian Mititelu, la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

La meciul cu FC Voluntari, banderola se află pe brațul belgianului William Baeten.

VIDEO. Bogdan Apostu, după victoria zdrobitoare a Corvinului cu CFR Cluj în Cupa României: „Scorul este unul neverosimil!”

Citește și:

Adrian Mititelu anunță dictatură la FCU Craiova și regretă numirea lui Napoli: „Începând de acum...”
FCU CRAIOVA
Adrian Mititelu anunță dictatură la FCU Craiova și regretă numirea lui Napoli: „Începând de acum...”
România are arbitru la Jocurile Olimpice » Singurul „central” din Superliga care a prins lista FIFA
ARBITRU
România are arbitru la Jocurile Olimpice » Singurul „central” din Superliga care a prins lista FIFA

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
ultrasStiinta
ultrasStiinta  •  03 Aprilie 2024, 19:50

Să vină popa…. Și cadelnitarul… să cânte prohodul clonei

Vezi toate comentariile (1)
Comentează