FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

Adrian Mititelu anunță dictatură la FCU Craiova și regretă numirea lui Napoli: „Începând de acum...”

Adrian Mititelu/ foto: captură Facebook @Fotbal Club Universitatea 1948
Adrian Mititelu/ foto: captură Facebook @Fotbal Club Universitatea 1948

Articol de - Publicat luni, 01 aprilie 2024 21:31 / Actualizat luni, 01 aprilie 2024 22:59

Adrian Mititelu, finanțatorul FCU Craiova, a anunțat că el va decide tot la echipă până la finalul sezonului. Oltenii au ajuns în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

Mititelu a căutat antrenor după înfrângerea cu Oțelul, scor 1-2, și l-a sunat pe Marius Șumudică. A fost refuzat, pentru că antrenorul vrea să revină pe bancă din vară. Astfel, Mititelu a decis că el se va ocupa de tot la echipă.

Mititelu și-a făcut praf jucătorul: „El a creat starea asta la echipă. De azi nu mai e căpitan” + Ilie Dumitrescu a intervenit imediat
FCU CRAIOVA
Mititelu și-a făcut praf jucătorul: „El a creat starea asta la echipă. De azi nu mai e căpitan” + Ilie Dumitrescu a intervenit imediat

Adrian Mititelu: „Eu o să mă ocup de tot la echipă”

„Suntem într-un moment neașteptat, neanticipat. Nu îmi explic. E o situație nemaiîntâlnită. Le-am asigurat toate condițiile jucătorilor, nu se pot plânge de nimic. Au cele mai bune condiții, suntem în primele 4 din România la condiții. Schimbarea de antrenor a venit din cauza rezultatelor. Când intri într-o vrie, poate iei și decizii greșite.

Presiunea e la fel de mare ca înainte, deși sunt două echipe în Craiova. Uneori ești influențat și de fani, care sunt activi în media. Multe decizii le iei și din cauza acestor influențe. Napoli e văzut drept cel mai mare antrenor de unii suporteri.

Începând de azi, eu răspund de tot la echipă. Am vrut antrenori mari, dar probabil le-a fost teamă. Am vorbit cu Marius, am vorbit și cu alții. Dar au vrut de la vară. La vară predau tot, nu mă voi mai implica deloc în fotbal.

Eu sunt responsabilul numărul 1. Toate deciziile au fost luate de mine. Deciziile la club sunt 100% ale mele”, a declarat Adrian Mititelu, la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Adrian Mititelu anunță schimbări masive la FCU Craiova: „La vară sunt șanse ca Florin Prunea să primească o nouă propunere”

„La vară sunt șanse ca Florin Prunea să primească o nouă propunere. La vară se va schimba ceva. Chiar dacă retrogradăm, va fi o pierdere sentimentală, dar vom reveni imediat.

Dar eu cred că ne vom salva, echipa va arăta altfel de miercuri. Nu o spun doar ca să dau o notă de optimism. Noi nu vom mai pierde până la finalul sezonului. Suntem în stare de urgență de azi, fiecare secundă în cadrul echipei e altfel. Mă refer la comportamentul celor implicați.

Eu cred că putem câștiga și Cupa României. Avem licență UEFA, putem juca în Conference League la vară. Eu cred că ne vom salva”, a spus Adrian Mititelu, la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

VIDEO. Adrian Mititelu Jr, atac frontal către jucătorii lui FCU Craiova: „Nu dau totul la antrenamente! Am primit un raport din partea preparatorului fizic”

Citește și:

Mircea Lucescu, pe stadion la Dinamo - Petrolul: cum a fost posibil
DINAMO - PETROLUL
Mircea Lucescu, pe stadion la Dinamo - Petrolul: cum a fost posibil
Gigi Becali a numit noul fundaș dreapta: „Are viteză, forță, poate juca acolo oricând”
FCSB
Gigi Becali a numit noul fundaș dreapta: „Are viteză, forță, poate juca acolo oricând”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (17)
ultrasStiinta
ultrasStiinta  •  02 Aprilie 2024, 20:08
Postat de VanBasten2000 pe 01 Aprilie 2024, 22:35

" Astfel, Mititelul a decis că el se va ocupa de tot la echipă." Mititelul de el, auzi la gesepe cata duiosenie. :))))) Asa e cand Adrian (Duta) nu-si reciteste textele pentru ca se grabeste la shaorma.

Va juca Mititelu în atac și în apărare, își va spune Cârțu și Balaci și va susține ca e original… biet ***…

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ultrasStiinta
ultrasStiinta  •  02 Aprilie 2024, 20:07
Postat de berlicot pe 02 Aprilie 2024, 01:18

La fel si eu cu retrogradatele directe. La Craiova am vazut abuzuri mari, cu dezafilierea lui Mititelu si infiintarea CSU. Cu toate astea, daca ajunge FCU la baraj nu ma oftic, aia e.

Și ce mai abuzuri ai omis… înființarea clonei Feceu… alias uniCACraiova… copierea siglei (4 de U)… înființarea clonei în 2017 și cersirea de palmares și suporteri(fără succes).. viitoarea desființare a clonei și reînființarea universității Craiova pelendava… un vis… unicul vis mititelian… acest bolnav cu nervii capului…

ipsilante
ipsilante  •  02 Aprilie 2024, 12:24

Nu stiu despre ce dictatura vorbeste aici d-ul Mititelu. Pentru ca, de cand a intrat el in fotbal, la clubul lui, domneste dictatura dezastrului si prostiei. In nici un caz, al muncii organizate si profesioniste. Ca si-ar fi cheltuit banii familiei in fotbal, asa cum se vaieta, poate. Dar, i-a aruncat pur si simplu, pe fereastra. Intrat in "fenomen" fara sa aiba habar de "bucataria" interna a unui club de fotbal, fara a angaja profesionisti in materie si a-i lasa, cu RABDARE, sa forteze perfomanta, echipa lui Mititelu s-a zvarcolit intre mediocritate, non-performanta, retrogradari, dezafiliere si alte astfel de rusini. Acesta este d-ul Mititelu si a lui ECHIPA, pe care se incapataneaza sa o numeasca Universitatea!!! Astfel, umilind un brand, o legenda, o comunitate, un oras! Acum ameninta iar cu o noua DICTATURA... Ne lasi d-le Mititelu cu glumele proaste... FORZA STIINTA!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează