FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - OȚELUL

VIDEO FCU Craiova a pierdut cu Oțelul și e în colaps » La un pas să cadă pe loc retrogradabil + clasamentul și notele GSP

FCU Craiova a pierdut cu Oțelul / Sursă foto: facebook.com/SCOtelulGalati
FCU Craiova a pierdut cu Oțelul / Sursă foto: facebook.com/SCOtelulGalati

Articol de , - Publicat duminica, 31 martie 2024 16:04 / Actualizat duminica, 31 martie 2024 16:56

FCU Craiova a pierdut cu Oțelul, scor 1-2, în etapa a doua din play-out-ul Superligii. Oltenii pot cădea pe loc direct retrogradabil dacă Dinamo o bate pe Petrolul.

Programul etapei a 2-a din play-out

Oțelul a avut prima mare ocazie, în minutul doi. Cisse s-a înălțat perfect la un corner și a trimis cu capul pe poartă, însă Popa a respins. Gălățenii au continuat în același ritm și au fost mai periculoși în startul meciului. Adăscăliței a tras la colțul lung din afara careului, însă Robert Popa a respins în lateral.

Balonul a ajuns la Bodișteanu, care a centrat superb, cu interiorul, iar Cisotti a trimis cu capul în plasă, din apropiere. FCU a egalat pe contraatac, profitând de neatenția gălățenilor. Cisotti a executat o lovitură liberă, Popa a prins și a repus mingea în joc imediat.

Achim l-a văzut pe Bauza demarcându-se și i-a trimis o pasă lungă perfectă. Argentinianul a preluat bine, a scăpat singur cu portarul și a marcat cu stângul, la colțul lung.

Oțelul s-a impus după un gol cu călcâiul

La 6 minute de la reluare, Oțelul a trecut din nou în avantaj. De data asta, Cisse a fost marcatorul. Și nu a înscris orice gol, ci unul cum rar se vede în Superliga. Ghiocel a trimis în careu, iar Cisse, inspirat, a lovit balonul cu călcâiul și a punctat. Meciul a avut ritm și ocazii, pentru nivelul obișnuit de play-out.

Teles a fost și el aproape de gol, însă Robert Popa a prins. FCU Craiova a forțat pe final și a avut două mari ocazii în interval de câteva secunde, în minutul 89.

Sidibe a fost inițial blocat de Pap, din postură de 1 la 1. Mingea a sărit în corner, iar oltenii au executat rapid. Bauza a centrat perfect, și Sidibe a fost din nou la finalizare. A trimis superb, din prima, din voleu, însă Pap a respins de pe linia porții. Iar FCU a ajuns într-o situație ingrată în clasament.

Notele GSP după FCU Craiova - Oțelul 1-2

FC U Craiova 1948: Robert Popa 5 - Radu Negru 5, Gabriel Compagnucci 4, Leo Lacroix 4, Andrea Padula 4 (57 Matheus Mascarenhas 5) - Vlad Achim 4 (cpt / 62 Vlad Pop 5), Dragoş Albu 5 (56 Yassine Bahassa 5) - Andrei Dragu 5 (57 Sekou Sidibe 6), Juan Bauza 7, Benjamin van Durmen 5 - Aurelian Chiţu 4 (74 Vladislav Blănuţă 4)
Antrenor: Nicolo Napoli - 4

Oţelul Galaţi: Eduard Pap 7 - Mihai Adăscăliţei 5 (77 Miguel Silva), Jonathan Cisse 7, Costin Ghiocel 6 (56 Vasile Jardan 6), Milen Zhelev 5 - Joao Lameira 6, Diego Zivulic 6, Samuel Teles 6 - Frederic Maciel 6 (77 Aly Malle), Juri Cisotti (cpt) 7, Ştefan Bodişteanu 6 (68 Răzvan Tănasă 5).
Antrenor: Dorinel Munteanu - 8

Arbitru: Andrei Florin Chivulete (București) - 7; Asistenţi: Imre Laszlo Bucsi (Sfântu Gheorghe) - 7, Stelian Slabu (Braşov) - 7

FINAL. FCU Craiova - Oțelul 1-2

FCU Craiova - Oțelul, echipe de start:

FCU CRAIOVA: R. Popa - Negru, Compagnucci, Lacroix, Padula - Achim, Dr. Albu - Dragu, Bauza, Van Durmen - Chițu
Rezerve: Gurău, Lekiatas, Kvakic, Marcarenhas, Blidar, Pop, Baeten, Sidibe, Bahassa, Ibrahim, Blănuță
Absenți: Zanfir, Abbey (fără drept de joc)
Antrenor: Nicolo Napoli

Oțelul: Pap - Adăscăliței, Cisse, Ghiocel, Zhelev - Lameira, Zivulic, Teles - Maciel, Cisotti, Bodișteanu
Rezerve: Stoian, G. Cîrjan, Rusevic, Jardan, I. Neagu, Tănasă, Malle, Farcaș, Panait, S. Rus, Gaitan, Gomes Silva
Antrenor: Dorinel Munteanu

Citește și:

Descoperiţi-l pe omul Elias Charalambous! Interviu exclusiv cu antrenorul cipriot în ziua în care împlineşte un an pe banca FCSB-ului: „Voiam să fiu gangster!” + Dezvăluie cum a devenit religios: „Am rămas șocat! Atunci am început să cred”
FCSB
Descoperiţi-l pe omul Elias Charalambous! Interviu exclusiv cu antrenorul cipriot în ziua în care împlineşte un an pe banca FCSB-ului: „Voiam să fiu gangster!” + Dezvăluie cum a devenit religios: „Am rămas șocat! Atunci am început să cred”
Răspunsul lui Andrei Nicolescu, când a fost întrebat dacă Dinamo se mai poate salva de la retrogradare
Dinamo
Răspunsul lui Andrei Nicolescu, când a fost întrebat dacă Dinamo se mai poate salva de la retrogradare

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (31)
morisca_11
morisca_11  •  31 Martie 2024, 21:20

inca nu imi vine sa cred ca in Craiova , si nu numai inca mai exista *** *** care pun botul la vrajeala unui tatuat care traieste pe spinarea unui puscarias , ma intreb ce este in mintea lor cand cumpara bilete la meci ?? destinul puscariasului Mititelu a fost pus inca dinainte a incepe campionatul asta , oricum lucrurile vor intra in normal cand puscariasul Mititelu prin retrogradare va pleca la Tg jiu .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Ss21
Ss21  •  31 Martie 2024, 20:57

Corect.....anul asta mă bucur pt a 21-a oara! Favoritele de neprețuit! ???? Istoria se repetă, Otelul ii învinge, Steaua campioana......asta a lipsit in ultimii 8 ani! :)))))))))

Ss21
Ss21  •  31 Martie 2024, 20:55
Postat de GionVaiani pe 31 Martie 2024, 16:47

StarSteel ... acum 21 ! Esti patetic fecesebistule si otelarule !

Corect.....anul asta mă bucur pt a 21-a oara! Favoritele de neprețuit! ????

Vezi toate comentariile (31)
Comentează