FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CRAIOVA, TRIUMF ÎN CUPĂ

FOTO Valerică Găman, ultimul meci în tricoul Astrei: „Suntem curioși și noi ce urmează!” + „Trofeul ăsta e doar o consolare pentru Craiova”

Valerică Găman a jucat ultimul meci în tricoul Astrei. Fundașul central nu știe ce urmează pentru clubul giurgiuvean, dar a transmis un mesaj și pentru Craiova: „Din perspectiva mea, trofeul ăsta e doar o consolare pentru Craiova” +45   FOTO
Valerică Găman a jucat ultimul meci în tricoul Astrei. Fundașul central nu știe ce urmează pentru clubul giurgiuvean, dar a transmis un mesaj și pentru Craiova: „Din perspectiva mea, trofeul ăsta e doar o consolare pentru Craiova”

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 mai 2021 23:12 / Actualizat duminica, 23 mai 2021 00:03

CS Universitatea Craiova a cucerit a doua Cupă a României din ultimele 3 ediții! Oltenii au învins-o în finală pe Astra, 3-2 după reprizele de prelungire (1-1 în timpul regulamentar).

Valerică Găman a jucat ultimul meci în tricoul Astrei. Fundașul central spune că nu știe ce urmează pentru clubul giurgiuvean. A transmis și un mesaj pentru olteni: „Din perspectiva mea, trofeul ăsta e doar o consolare pentru Craiova. Titlul e obiectivul lor”.

Valerică Găman: „Suntem curioși și noi ce urmează la Astra”

„E mare dezamăgirea. Am fost foarte aproape. Au egalat cu șutul lui Nistor, speram la penalty-uri. Ne pare rău, dar am lăsat o imagine bună pe final de sezon. De mult timp nu am mai jucat atât de bine, dacă arătam așa și în ultimele meciuri...

Nu știu nici noi ce urmează. Suntem curioși. Eu termin contractul. Unii jucători de perspectivă vor fi vânduți, eu o să plec cu siguranță. Nu joc în Liga 2. Nu e 100% stabilită destinația, dar o să aleg ce e mai bun pentru mine. Dacă e ceva foarte bun din afară, plec, dacă nu, rămân aici”, a declarat Găman, la „Fotbal Club”, de la Digi Sport. 

FOTO Cele mai tari imagini din Astra - Craiova, finala Cupei României

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
+41 FOTO

FOTO: Raed Krishan

Citește și alte știri despre finala Cupei României:

Astra speră să rămână în Liga 1: „Nu ne dăm bătuți! Luni se judecă”

Prezent la finala Astra - Craiova, Mihăilă a făcut un anunț major în privința viitorului: „Normal că îmi doresc!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
ripensistu
ripensistu  •  23 Mai 2021, 11:25

Sa se desfiinteze odata satelitul asta credincios Astra Giurgiu fosta Astra Ploiesti fara suporteri fara traditie cu patron securist si la inchisoare.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează