FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO - STEAUA 1-1

Flavius Stoican după 3 dueluri cu Steaua în 2014: "Am fost egali, mai puţin 7 minute din tur" » 3 concluzii după Derby!

Articol de GSP - Publicat joi, 17 aprilie 2014 00:00 / Actualizat joi, 17 aprilie 2014 23:12

Flavius Stoican a vorbit despre egalul obţinut de echipa sa în returul semifinalelor Cupei României, 1-1 cu Steaua, după 2-5 în prima manşă. Tehnicianul lui Dinamo a prezentat şi trei concluzii după confruntare."E un rezultat echitabil şi vreau să scot în evidenţă trei lucruri. În primul rînd, Steaua a meritat calificarea în finală. Apoi, am jucători care au caracter şi inimă în ei. S-au bătut pînă la final şi au crezut în ei. Şi în al treilea rînd, vreau să-i remarc pe aceşti suporteri. Ce fac ei e incredibil, sper să ne ridicăm la nivelul lor", a spus Flavius Stoican la sportro.

Antrenorul "cîinilor" a vorbit şi despre duelurile cu Steaua din 2014, din care Dinamo a obţinut două egaluri. "Ca un plus, în 2014 am întîlnit Steaua de 3 ori. Au fost meciuri echilibrate, mai puţin cele 7 minute din partida tur, cînd Steaua a marcat de trei ori. Sînt convins că putem creşte de la zi la zi şi sînt bucuros că ne ridicăm la nivelul unor jucători cotaţi la sume importante", a adăugat Stoican.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (41)
cineestecampioana
cineestecampioana  •  18 Aprilie 2014, 23:18

Ca cam asa e!

redshow
redshow  •  18 Aprilie 2014, 17:28

Declaratia zilei , anului, deceniului, secolului , mileniului :)))) In ciuda faptului ca e alb , inclin sa cred ca Stoican e copilul lui Lucescu :)))))

nicse
nicse  •  18 Aprilie 2014, 15:25
Postat de marianghencea pe 18 Aprilie 2014, 15:10

Unde ai vazut tu echilibru? Sau te referi ca mergeati pe sarma. Cat ati dat Stelei sa nu va umple sacul?Il injurai pe arbitru ca n-a dat 11m, dar la cel putin un 11m al adversarilor? Arbitrul tot un gunoi, ca si voi toti, dinamo de cacao(asa ati fost mereu), fara blaturi sau arbitrii n-ati facut nimic, niciodata.Mars la cotet.

Mai r.a.h.a.t mic, nu mai vorbi de funie in casa spânzuratului...Aveti la puscarie toata conducerea, pe motiv de coruptie dovedita. Despre Regheblat ce sa mai vorbim ? vezi meciul cu Vasluiul, pariuri si cedare de jucatori....

Vezi toate comentariile (41)
Comentează