FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO - CFR CLUJ ÎN SEMIFINALELE CUPEI ROMÂNIEI

Florin Bratu: "Dinamo e puternică, toată lumea să se teamă de noi!"

Articol de - Publicat luni, 22 martie 2010 00:00

Atacantul dinamovist Florin Bratu este încrezător în şansele alb-roşiilor de a se impune în faţa lui CFR Cluj în semifinalele Cupei României şi îi ia apărarea coechipierului său, Ianis Zicu, contestat de fani în urma prestaţiilor modeste din ultimul timp.

"Putem face faţă pe două fronturi, avem un lot valoros şi sîntem pregătiţi de orice. Dolha nu are nici o revanşă de luat, trebuie să uite meciul din campionat şi să se concentreze pe victorie. Jucăm acasă, avem fanii alături, e nevoie de atenţie pentru că nu avem voie să luăm gol.

Dacă primim gol, va fi dificil să mergem la Cluj să marcăm două sau trei goluri. Cupa e un obiectiv realizabil, mai avem un pas pînă la finală, iar noi sîntem puternici, toată lumea se teme de noi", a spus Bratu, referindu-se apoi la situaţia lui Zicu:

"E un jucător valoros, dar traversează o perioadă mai puţin fastă. Dacă i se va da credit, cred că-şi va reveni. Ianis are multe calităţi, dar e cu moralul la pămînt, ar avea nevoie de un gol marcat, de un meci bun, aşa poate să treacă peste apăsări".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (24)
 •  22 Martie 2010, 21:31
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

si aici dau de tine?destept mai te crezi,dinamovisti nu pot vorbi in fata stelei,nici macar nu sunteti cunoscuti in europa,de multe ori la inceput cind ajungeti in tara respectiva sunteti confundati cu steaua.STEAUA A ADUS CINSTE FOTBALULUI ROMANESC,pe cind dinamo a adus rusine.acum steaua traverseaza o perioada mai rea ca si marile echipe(exemplu real madrid)si asta din cauza lui becali,dar va reveni curind,cind spui romania defapt spui steaua asa a spus un antrenor spaniol.FORZA STEAUA.

forumer
forumer  •  22 Martie 2010, 21:31

Intr-adevar, toata lumea se teme de influenta Buteliei si a lui Prunea. Nici CFR nu poate concura cu blaturile facute de cei 2!!

adialyssa
adialyssa  •  22 Martie 2010, 21:12
Postat de pe 22 Martie 2010, 16:34

ba tata cata modestie ! noroc in prunea ca ati legat si voi 2 meciuri ca altfel erati pe la mijlocul clasamentului

mai lake am legat 2 meciuri cu voi oile si cu slugile voastre

Vezi toate comentariile (24)
Comentează