Articol de , , - Publicat miercuri, 01 noiembrie 2023 23:47 / Actualizat joi, 02 noiembrie 2023 09:36

CSA Steaua și Rapid au remizat, scor 0-0, în runda secundă a grupei B din Cupa României Betano. Florin Talpan, juristul clubului „militar”, a fost agresiv la interviurile de după meci. 

Florin Talpan a fost prezent în Ghencea. Juristul crede că Daniel Oprița ar fi trebuit să obțină mai mult din duelul cu rezervele Rapidului.

Război în bannere la derby-ul CSA Steaua - Rapid » „Tzancă Ungureanu” vs „Crescuți tot lângă palat”
Steaua - Rapid 0-0
Război în bannere la derby-ul CSA Steaua - Rapid » „Tzancă Ungureanu” vs „Crescuți tot lângă palat”

VIDEO. Florin Talpan, după CSA Steaua - Rapid: „FCSB trebuie retrogradată”

„Un meci frumos, un rezultat de egalitate, eu cred că puteam să câștigăm dacă aveam mai multă determinare. O să încercăm să facem mai multe, o să mă implic mai mult, chiar dacă am niște supărări. Sper ca cei din minister să-mi dea drepturile.

Am avut o perioadă foarte grea. Și ieri, și azi am avut dosare cu FCSB. Ieri, la Înalta Curte, dosar câștigat, dosar foarte greu. Azi, la Curtea de Apel, un nou dosar prin care FCSB vrea să ne distrugă, solicită decăderea din drepturi, să nu folosim mărcile. Avocatul FCSB-ului a avut o solicitare care nu e la locul ei, dar judecătorii au respins. Voi câștiga și acest dosar.

Am câștigat marcă, nume, palmares. Această echipă este rodul muncii mele. M-am bătut foarte mult. FCSB trebuie retrogradată în liga a cincea. Eu am făcut o solicitare la domnul Burleanu, el trebuie să respecte deciziile instanței și să comunice la UEFA. FCSB beneficiază de anumite avantaje de la UEFA și de acel coeficient, nu e ok”, a spus Forin Talpan la plecarea din Ghencea. 

Talpan s-a luat și de Oprița

Domnul Oprița este plătit foarte bine, mii de euro, mii de euro! Nu vreau să intru în polemică, dar e plătit cu mii de euro, e plătit mai bine decât unii antrenori din Liga 1. El trebuie să facă strategia, să aducă jucători, să promoveze de la Academie. Să avem jucători

El se plângea că nu avem jucători. El e plătit cu mii de euro, 7-8 mii de euro, poate mai mult. E plătit foarte bine. Să facă strategia, să aducă jucători și echipa să câștige. Meciul trebuia câștigat, a fost o echipă a Rapidului fără vedete
- Florin Talpan, jurist CSA Steaua

Clasamentul actualizat în grupa B din Cupa României Betano

VIDEO. Peluza Sud, show pirotehnic în Ghencea la CSA Steaua - Rapid 

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Mutare la Dinamo! Numele surpriză care vine și mai aproape de Ovidiu Burcă

Măldărășanu sare la gâtul arbitrilor: ”Îl apreciez pe Sebi Colțescu. E foarte bun. Dacă vrea ca un meci să se termine 3-3 atunci se termină 3-3”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”