Comentarii (5)
Mihai Dinu  •  01 Noiembrie 2019, 01:44

Cred ca nu este articol despre Dinamo sa nu contina greseli, falsuri, omiteri etc. In titlu citesc, ca sunt patru jucatori-dintre care Popa-cu cea mai mare nota de opt. In articol, ca si n caseta observ ca Popa are nota cinci si Straton opt...

cpt.ahab  •  31 Octombrie 2019, 10:23

Îmbucurătoare prestațiile lui Grigore, în postura de mijlocaș la închidere, Perovic, Straton și Brito. Asta înseamnă că ne putem baza pe întreg lotul, nu doar pe titulari. Chiar și Moldoveanu a avut reușite, deși continuă să fie complicat în tot ceea ce face. Popa a fost șters și neinspirat, iar Klimavicius a arătat că postura de rezervă l-a scos din ritm aproape total. Depășit la mai toate duelurile aeriene( bine, a avut de-a face și cu un atacant advers foarte înalt) și nesigur pe el, atunci când avea mingea la picior. Oricât ne-am da peste cap, Corbu nu-i o soluție pentru postul de fundaș stânga. Face și el ce poate acolo, dar flancul lui este vulnerabil în permanență. Una peste alta, echipa e în vână, joacă avântat, lucru dătător de speranțe în perspectiva jocului cu Craiova!

cuviosul_pafnutie  •  31 Octombrie 2019, 10:07

Hm!O fi de bine, ca intr-un meci cu o echipa de pe locu 4 din...liga a III- a,portarul si un mijlocas la inchidere, sa fie printre cei evidentiati?

chris_bu67  •  31 Octombrie 2019, 09:49
Postat de Nelu Stanciu pe 31 Octombrie 2019, 09:46

E foarte bine că se obişnuiesc cu meciurile din Liga a treia, unde ar putea prinde, din când în când, chiar şi unul dintre primele 6 locuri, iar Nistor ar fi idolul mahalalelor interlope.

iar nelu stanciu,un ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Nelu Stanciu  •  31 Octombrie 2019, 09:46

E foarte bine că se obişnuiesc cu meciurile din Liga a treia, unde ar putea prinde, din când în când, chiar şi unul dintre primele 6 locuri, iar Nistor ar fi idolul mahalalelor interlope.

Comentează