CUPA ROMANIEI  ·  FORESTA - DINAMO 0-4

FORESTA - DINAMO 0-4 // NOTE GSP » Moldoveanu, Popa, Grigore și Perovic, cele mai mari note și patru suceveni „repetenți”

Joi, 31 Octombrie 2019, 08:42

Dinamo s-a impus în optimile de finală ale Cupei României, scor 4-0 în fața celor de la Foresta Suceava (Liga 3), iar marcatorii au obținut cele mai mari note din partea Gazetei Sporturilor.  

Robert Moldoveanu (20 de ani) a marcat un gol și a oferit două pase de gol. Slavko Perovic (30 de ani) a reușit „dubla”, iar Ricardo Grigore (20 de ani) și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor cu o superreușită. Cei patru jucători de la Dinamo au obținut nota 8, cea mai mare din cadrul acestei întâlniri.  

La polul opus s-a aflat Daniel Popa (24 de ani), care a primit nota 5.

De cealaltă parte, Foresta Suceava a avut patru „repetenți”. Celeadnic, Mateciuc, Drugă și Sumănariu au primit nota 4. Cea mai mare notă din tabăra lui Petre Grigoraș a fost 6, primită de către cinci jucători: Rigoni, Stănescu, Cerlincă, Martin și Marin. 

VIDEO // DECLARAȚIILE LUI ROBERT MOLDOVEANU DUPĂ MECI

VEZI ȘI:

Dusan Uhrin după 4-0 cu Foresta: „Pentru genul ăsta de meciuri ne apucăm de fotbal!” » Ce spune despre problemele financiare

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!“Lorena mi-a dat coronavirus și atunci am ucis-o”. Anchetatorii italieni au făcut imediat testarea. Care a fost rezultatul

Libertatea

Comentarii (5)

Mihai Dinu  •  01 Noiembrie 2019, 01:44

Cred ca nu este articol despre Dinamo sa nu contina greseli, falsuri, omiteri etc. In titlu citesc, ca sunt patru jucatori-dintre care Popa-cu cea mai mare nota de opt. In articol, ca si n caseta observ ca Popa are nota cinci si Straton opt...

cpt.ahab  •  31 Octombrie 2019, 10:23

Îmbucurătoare prestațiile lui Grigore, în postura de mijlocaș la închidere, Perovic, Straton și Brito. Asta înseamnă că ne putem baza pe întreg lotul, nu doar pe titulari. Chiar și Moldoveanu a avut reușite, deși continuă să fie complicat în tot ceea ce face. Popa a fost șters și neinspirat, iar Klimavicius a arătat că postura de rezervă l-a scos din ritm aproape total. Depășit la mai toate duelurile aeriene( bine, a avut de-a face și cu un atacant advers foarte înalt) și nesigur pe el, atunci când avea mingea la picior. Oricât ne-am da peste cap, Corbu nu-i o soluție pentru postul de fundaș stânga. Face și el ce poate acolo, dar flancul lui este vulnerabil în permanență. Una peste alta, echipa e în vână, joacă avântat, lucru dătător de speranțe în perspectiva jocului cu Craiova!

cuviosul_pafnutie  •  31 Octombrie 2019, 10:07

Hm!O fi de bine, ca intr-un meci cu o echipa de pe locu 4 din...liga a III- a,portarul si un mijlocas la inchidere, sa fie printre cei evidentiati?

Vezi toate comentariile (5)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
16:00 Snooker, Reluare

Campionatul Britanic și Openul Scoției

Eurosport
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1