CUPA ROMANIEI  ·  FORESTA - DINAMO

FORESTA - DINAMO // VIDEO Atmosferă senzațională în Moldova! Sloganul „#șieu”, de pe autostradă, direct pe stadion

Articol de — Miercuri, 30 Octombrie 2019, 20:31

Aproximativ 7.000 de moldoveni au sărbătorit în această seară meciul Foresta - Dinamo, din optimile Cupei, bucurându-se de moment, de partida în nocturnă, de fotbal.

Cupa României este pentru microbiștii adevărați, nu pentru cei de sufragerie. Sloganul propagat din Suceava în toată România, „#șîeu", poate fi aplicat și la fotbal, fiindcă ducem lipsa celui de calitate, pentru popor, precum a autostrăzilor.

După 13.243 de suflete pe Cluj Arena la U Cluj - FCSB (0-1), au fost 7.000 de răzeși pe „Areni". Îi socotim aici și pe cei 400 de fani dinamoviști înghesuiți la peluză, fiindcă și ei sunt tot din zona Moldovei.

Iar „#șîeu" l-au aplicat aceștia și cu dedicație „de dulce" pentru Ionuț Negoiță, mai ales după anunțul-Halloween de marți (MAI MULTE DETALII AICI).

Moldovenii au umor 

Moldovenii n-or avea ei vreun metru de autostradă, dar au oameni pasionați de fotbal. Fără să fie efervescenți precum „Șepcile roșii", mai ales că n-au ultras-ul în ADN, sucevenii au desenat o atmosferă vie, de ținut minte.

Mai ales că a fost al doilea meci all time în nocturnă în urbe - după cel de acum 3 ani cu FCSB. Lumea a venit ca la un spectacol. S-a cântat pe versurile „imnului autostrăzii", fiindcă moldovenii au de secole umorul în sânge, dar și pe ceea ce conaționalii noștri din Diaspora numesc „imnul tuturor românilor din lume", mult mai celebrul „Cântă cucu-n Bucovina".

Occidental, s-au apris lanternele smartphone-urilor, oferind un aer fain show-ului. „Ce seară minunată, mai cântă, iubito, o dată", un alt refren drag moldovenilor, a mai încălzit spiritele.

De frig, la 4 grade Celsius, că tot ne pândește vortex-ul polar, s-au făcut glume cu prietenii, s-au tras fotografii de colecție și s-a dat vina pe arbitru când deciziile acestuia nu mulțumeau publicul. Un „#șîeu" unanim valabil oriunde în lume, la fotbal. 

50 de mii de euroi-a costat pe suceveni închirierea instalației de nocturnă

VEZI ȘI:

FORESTA - DINAMO // Cu cine atacă Dinamo » Surprizele lui Uhrin pentru a evita un coșmar cu repetiție

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!“Lorena mi-a dat coronavirus și atunci am ucis-o”. Anchetatorii italieni au făcut imediat testarea. Care a fost rezultatul

Libertatea

Comentarii (2)

cuviosul_pafnutie  •  31 Octombrie 2019, 09:36

Iar autorul stirii... tranteste mucii in fasole cu"oferind un aer..."fain"!Adica scrie de Bucovina dar "baga" un regionalism... ardelean!

Mircea Ovidiu Marti  •  30 Octombrie 2019, 22:41

Oameni buni din redacție! Sucevenii sunt considerați bucovineni ! Doar UTA!! Șieu!!!

Vezi toate comentariile (2)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
16:00 Snooker, Reluare

Campionatul Britanic și Openul Scoției

Eurosport
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1