FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  SEPSI - CSU CRAIOVA

FOTO Fanii lui Sepsi, banner în maghiară la meciul din Cupă cu CSU Craiova » Ce i-a deranjat pe susținătorii covăsnenilor

FOTO: Bogdan Bălaș
FOTO: Bogdan Bălaș

Articol de GSP - Publicat marti, 24 octombrie 2017 22:34

Fanii lui Sepsi nu au mai umplut Tribuna a II-a a stadionului din Brașov, așa cum s-a întâmplat la majoritatea meciurilor disputae în Liga 1, dar nu au uitat să-i taxeze pe propriii jucători pentru seria rezultatelor negative din campionat. 

Aceștia au afișat un mesaj în limba maghiară în care criticau lipsa atitudinii manifestată de jucători la ultimele meciuri: "Poți juca prost, dar fără suflet niciodată", a fost mesajul fanilor nou-promovatei. 


*FOTO: Bogdan Bălaș / GSP.RO

Valentin Suciu, tehnicianul echipei, s-a plâns după înfrângerea cu Juventus București din campionat, 1-2, de viața extrasportivă a unora dintre jucători (DETALII, AICI)

Sepsi e pe 12 în Liga 1, cu 11 puncte. Echipa covăsneană are cinci înfrângeri și două remize în ultimele șapte meciuri din campionat.

CSU Craiova s-a impus pe terenul lui Sepsi, 2-0, și s-a calificat în optimile Cupei

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (70)
deva1
deva1  •  25 Octombrie 2017, 14:34

Israelienii daca sapt.viit.aduc baner in limba lor acestia vor lua amenda dar nu vor fii lasati cu baner pe National arena ,conform constitutiei Romaniei doar daca au unul si in limba romana identic

stoichkov8
stoichkov8  •  25 Octombrie 2017, 10:41
Postat de Daniel Irimescu pe 25 Octombrie 2017, 00:49

Apropo. PATROTULE . Tu in ce tzara vestica te-ai stramutat din motive economice !Nu de alta dar imi imaginez ca nu te duci maine la munca in Romania caci e ora 12: 49 ora locala !

asta.ii mai patriot decit popa))). vrea banere traduse.hahahahaha

alenb
alenb  •  25 Octombrie 2017, 09:38
Postat de deva1 pe 25 Octombrie 2017, 07:43

Legea numărul 500 din 12 noiembrie 2004, aşa numita „Lege Pruteanu” a intrat în vigoare la 17 decembrie 2004, fiind publicată în Monitorul Oficial vezi articolul 1 litera 1) si 2)si amenzile usturatoare sunt la h).Dnul Tolontan ar trebui sa se implice ca astfel de afise (orice afis)netraduse in limba romana sa fie amendate conform acestei legi din 2004

Dupa mintea ta creatza daca galeria lui beers sheva vine sapatamana viitoare cu un banner in ebraica, pe banner trebuie si traducerea in romana? :)).

Vezi toate comentariile (70)
Comentează