FOTBAL  »  Superliga  »  JUVENTUS BUCUREȘTI - SEPSI 2-1

Probleme grave în Liga 1 » Antrenorul a izbucnit și și-a amenințat jucătorii: "Dacă se concretizează ce am auzit, nu mai au ce să caute în vestiar!"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 octombrie 2017 20:13

Valentin Suciu, tehnicianul celor de la Sepsi, și-a criticat dur jucătorii după înfrângerea suferită pe terenul lui Juventus București, 1-2. Conform antrenorului, jucătorii covăsnenilor s-ar confrunta cu grave probleme extrasportive. 

"Inexplicabilul se produce cam des, asta e problema la noi. Se întâmplă ceva, e inadmisibil ca jucătorii să cadă fizic și pshihic când au toate condițiile, au salariile la zi. Poate viața extrasportivă e de vină, vom analiza. Dacă în fotbal nu joci cu sufletul, nu ai cum să faci ceva.

E o concluzie logică și o informație aruncată de cineva către mine. Rămâne să vedem dacă e fondată sau nefondată. Dacă se concretizează ce am auzit, jucătorii nu mai au ce să caute în vestiar. Dacă ei își bat joc de sănătatea lor și de profesia lor, e treaba lor. Noi încercăm să le oferim toate condițiile, încercăm să facem programul în funcție de doleanțele lor, trebuie să ne respecte și ei pe noi. Sunt mai mulți jucători despre care am auzit lucruri, nu vreau să dau nume.

Stau la dispoziția clubului. Dacă se consideră că e benefică o schimbare, sunt de acord. Toată lumea trebuie să fie conștientă că Sepsi trebuie să rămână în Liga 1, iar jucătorii trebuie să apere culorile acestui club. O să avem o ședință, o să vedem ce e de făcut mai departe", a declarat Valentin Suciu, la Look TV. 

Citește aici cronica partidei Juventus - Sepsi 2-1

VIDEO cu golurile partidei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  22 Octombrie 2017, 14:25
Postat de tihi pe 22 Octombrie 2017, 07:23

Cea mai mare problema este arbitrajul,de care nu prea vorbeste Suciu ca este un om cu bun simti ! Golul egalizator a fost marcat din nou din ofsaid !! Sigur nu putem lupta cu nici o echipa care are in componenta si cei trei arbitrii ! Aproape la toate meciurile noastre,am primit gol din ofsaid sau din 11 m !!

Asa este. La Sepsi sunt oameni cu mult bun simt. Toata stima!

tihi
tihi  •  22 Octombrie 2017, 07:23

Cea mai mare problema este arbitrajul,de care nu prea vorbeste Suciu ca este un om cu bun simti ! Golul egalizator a fost marcat din nou din ofsaid !! Sigur nu putem lupta cu nici o echipa care are in componenta si cei trei arbitrii ! Aproape la toate meciurile noastre,am primit gol din ofsaid sau din 11 m !!

tihi
tihi  •  22 Octombrie 2017, 07:20

Suciu doar presupune dar nu spune ca este si adavarat zvonul,conform careia unii jucatori ar duce o viata nesportiva!! Dar problema este faptul,ca unii jucatori se coalizeaza cu xenofobii de pe diferite stadioane si joaca impotriva propriei echipe,care plateste dumneiezeste. Trebuie schimbati cu localnici cei care nu vor sa dea randamentul asteptat ,deoarece si in secuime se gasesc jucatori foarte buni ca Hadnagy Attila sau fratii Fülöp.In campionatul nostru sint jucatori valorosi pentru mai multe echipe care joaca in toate tara si peste hotare. Aduceti acasa,si vom avea jucatori si cu inima si cu mintea !! Poate luam si campionatul !!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close