FOTBAL  »  Superliga  »  JUVENTUS BUCUREȘTI - SEPSI 2-1

VIDEO În sfârșit, victorie! Juventus a câștigat duelul nou-promovatelor cu Sepsi și obține primul succes din istorie în Liga 1

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 octombrie 2017 16:45

Juventus București a obținut prima victorie din actuala ediție a Ligii 1. Bucureștenii s-au impus pe teren propriu în fața unei alte nou-promovate, Sepsi, scor 2-1. 

Juventus București - Sepsi 2-1
Au marcat: Wallace '27, Măzărache '59 / Astafei '16

TEXT  / VIDEO

Echipa covăsneană a deschis scorul în minutul 16, prin Astafei, care a înscris printr-un șut din întoarcere din interiorul careului.

Egalitaea a fost restabilită în minutul 27, când brazilianul Wallace a înscris cu capul după un corner.

Juventus a preluat conducerea în minutul 59, când Măzărache  a înscris cu o execuție sub bară din careu. Reluările TV au arătat însă că fostul atacant al Craiovei se afla în ofsaid în momentul în care a marcat, dar golul a fost validat.

Bucureștenii obțin astfel prima victorie din istorie pe prima scenă fotbalistică a României și acumulează șapte puncte. Juventus e în continuare codașă în clasament, recuperând însă din distanța față de Gaz Metan, care are 9 puncte.

Sepsi se află pe locul 12, cu 11 puncte, și a ajuns la șapte meciuri consecutive fără victorie.

Echipele de start:

Juventus București: Drăghia - Călinţaru, Walace, Benga, Carabela - Mihăescu, Bărbulescu - Zaharia, Sesar, C. Petre - Măzărache
Rezerve:
Stoian, Băjenaru, Neacşu, Cazan, Morariu, Dima, Ţîră
Antrenor: Marin Barbu

Sepsi: Miron -  Ursu, Ghinga, Damian, Dumbravă - Petrovikj, Fulop - P. Petre, Cl. Herea, Astafei - Nikolici
Rezerve:
Fejer, Mitra, Papsys, Burlacu, Grecu, Dima, Hadnagy
Antrenor:
Valentin Suciu

Arbitru: Ionuț Coza
A1: Bogdan Gheorghe
A2: Bogdan Velicu

 
 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
tihi
tihi  •  22 Octombrie 2017, 07:48

Sa nu va bucurati !! Veti retrograda impreuna cu Gaz Metan !! Ati castigat cu un gol marcat din ofsaid si cu un noroc orb !! Sepsi OSK este o echipa mai buna decat voi,in ciuda unor jucatori care saboteaza echipa meci de meci si in ciuda arbitrajelor incorecte !!

dinamo_fan
dinamo_fan  •  21 Octombrie 2017, 20:35

doua echipe de divizia B

randoom_._
randoom_._  •  21 Octombrie 2017, 20:40
Postat de merace pe 21 Octombrie 2017, 20:34

Ma bucur pentru Juventus, imi imaginez ce trebuie sa simta fiecare jucator aflat la prima victorie in Liga 1 - probabil o bucurie nu chiar la fel de mare ca aceea a Simonei Halep cand a ajuns no.1 mondial, dar pe aproape... :)

cred ca atunci cand se uita pe clasament si simt si mai bine. pai in primele 5-6 etape cred ca sepsi a avut 3 victorii si acuma juventus care abia dupa 14 etape a castigat un meci,s-a apropiat la doar 4 puncte de sepsi si doua de gaz metan. oricum,totul se joaca in playout,dar juventus daca face un joc bun in playout,se salveaza lejer,chit ca au avut 13 etape dezastruoase.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close