FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DACIA UNIREA BRĂILA - DINAMO

FOTO Sfidare! Nistor a marcat în Cupă și s-a dus glonț să arate un tricou cu dedicație, după scandalul din ultimele zile. Primele reacții oficiale

Articol de GSP - Publicat marti, 25 septembrie 2018 21:40

Jucătorii lui Dinamo sfidează ordinul lui Negoiță și îl cer pe Ionel Dănciulescu înapoi la club! Ricardo Grigore și Nistor au marcat rapid pentru 2-0 la Galați, în meciul din "16-imile" Cupei cu Dacia Unirea Brăila, apoi au arătat tricoul cu un mesaj de susținere pentru fostul director general. Nistor a arătat tricoul și în minutul 70, când a reușit dubla.

Mesajul inscripționat pe tricoul alb, fluturat de cei doi fotbaliști în fața camerelor TV, a fost: "Danciu rămâi cu noi". 

Ionel Dănciulescu a fost prezent în lojă la Galați și a salutat zâmbitor gestul de susținere al fotbaliștilor, la 24 de ore de când a semnat demisia din funcția de director general. 

SFIDEAZĂ ORDINUL ȘEFULUI

Decizia jucătorilor vine după ce Ionuț Negoiță îi refuzase categoric lui Niculescu solicitarea de a-i permite lui Dănciulescu să revină în club. Conform surselor GSP, Ionuț Negoiță le-a transmis colaboratorilor în ziua în care Clau-gol a semnat: "Dănciulescu nu mai are ce să caute la Dinamo. Să nu mai aud de el în viața mea!".

DAVID: "Nu e adevărat"

La pauza meciului de la Galați, Alexandru David, președintele lui Dinamo, a ținut să ofere un punct de vedere pe acest subiect: "Nu e niciun ordin împotriva lui Danciu, iar cine afirmă asta nu vrea decât să-i facă rău lui. Drept dovadă, iată unde stă Dănciulescu acum la meci, alături de toată conducerea lui Dinamo". 

Dănciulescu a reacționat și el în timpul jocului: "Eu am plecat și am lăsat numai prieteni la Dinamo, iar relațiile dintre mine și domnul Negoiță sunt foarte bune și nu înțeleg de ce se dorește a se face un conflict între noi. Poate mă voi întoarce în viitor la Dinamo, chiar cu domnul Negoiță patron, mai ales că și băieții mă vor înapoi. Nu vorbim acum, e meci. Am venit la acest meci pentru a fi alături de Claudiu și sunt onorat că jucătorii s-au gândit la mine". 

Citește și:  FOTO Prezență-surpriză în lojă la Galați, la primul meci al lui Niculescu pe banca lui Dinamo

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
utraian
utraian  •  26 Septembrie 2018, 02:02

niciodata sa nu te dai suparat ca ai *** pepenele galben

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

utraian
utraian  •  26 Septembrie 2018, 01:55
Postat de alexpescaru pe 25 Septembrie 2018, 23:34

"Eu am plecat și am lăsat numai prieteni la Dinamo, iar relațiile dintre mine și domnul Negoiță sunt foarte bune și nu înțeleg de ce se dorește a se face un conflict între noi". Pentru că din asta trăiesc ziariștii !Din băgat bățul prin gard, din invenții, din scandaluri, din îmbârligături...

Alea's abureli de pescari dom'le . e suparat rau de tot, e diplomat

alexpescaru
alexpescaru  •  25 Septembrie 2018, 23:34

"Eu am plecat și am lăsat numai prieteni la Dinamo, iar relațiile dintre mine și domnul Negoiță sunt foarte bune și nu înțeleg de ce se dorește a se face un conflict între noi". Pentru că din asta trăiesc ziariștii !Din băgat bățul prin gard, din invenții, din scandaluri, din îmbârligături...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează