FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CS U CRAIOVA - STEAUA, JOI, DE LA ORA 20:30, ÎN DIRECT PE PRO TV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO.

FOTO Şi-a trădat culorile » Replica oltenilor după ce Andrei Prepeliţă i-a ironizat: "A sărutat cu foc stema lui Dinamo"

Articol de GSP - Publicat marti, 02 decembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 02 decembrie 2014 15:46

Andrei Prepeliţă a ironizat noua formaţie a Craiovei, CSU, înaintea partidei directe din Cupa României de joi, de la ora 20:30, care va fi în direct pe Pro tv şi liveTEXT pe GSP.RO.
Revista de casă a celor de la CSU Craiova a postat o fotografie cu Andrei Prepeliţă în care stelistul sărută un tricou roşu, asemănător cu cel al lui Dinamo.

"Andrei Prepeliţă, dacă nu-l ştiaţi, cel care pretinde că a jucat pentru Universitatea Craiova, este actualmente idol în Ghencea. Aceeaşi persoană cu Andrei Prepeliţă cel idealist şi cu o super-coloană vertebrală care săruta cu foc stema lui Dinamo după un amical pe care cîinii l-au jucat la Slobozia, unde el era junior.

Staţi liniştiţi, tricoul era de firmă. Îl aruncase la spălat Dănciulescu şi Prepeliţă l-a recuperat de la femeile de serviciu", a fost mesajul postat de respectiva revistă.

Citeşte şi: Ironii la nivel înalt » Andrei Prepeliţă nu uită de unde a plecat şi înţeapă actuala echipă a Craiovei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (160)
tristan
tristan  •  03 Decembrie 2014, 17:13

copilarii..

olteniacus
olteniacus  •  03 Decembrie 2014, 11:47

Oltenia Craiova 1915 precum Osterreich Wein 1911 (Austria Viena) s://www.youtube.com/watch?v=ovE4I10nOoE Imn OLTENIA CRAIOVA sau direct youtube.com/olteniacus //versuri ne pasă de trecut / dar vrem să dăm mai mult / învingători mereu /în glorie nu e greu suntem cu toţi prezenţi / Ia-o ca pe un deviz / și primii la balon /leul l-avem simbol acum, aici / noi nu cedăm control / te uiti,si vezi /pe-ai nostri campioni Oltenia ! Craiova ! (x refren) STROFA 2 n-a fost înainte mult / de cel cel dintâi război, o mie nouă sute şi / și cinşpe' ani trecut, echipa din sud-vest / armata cea dintâi, leul l-avem simbol/noi nu cedăm control

dan.motru
dan.motru  •  03 Decembrie 2014, 09:52

Numai slugile pot sa sustina ca fc mititelu reprezinta istoria si palmaresul UNIVERSITATII. Cat de penibil sunt sa nege rolul CS -lui in istoria si palmaresul UNIVERSITATII pentru sustinerea lui fc mititelu un falit si boovean escroc care considera ca aceasta echipa poate fii subjugata in mostenire pentru notorietatea lui si reprezinta istoria si palmaresul UNIVERSITATII. Statutul lor de ,,SLUGA" calca in picioare istoria si adevarul mitului UNIVERSITATII DE CAMPIOANA UNEI MARI IUBIRIi

Vezi toate comentariile (160)
Comentează