FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CSU CRAIOVA - STEAUA, JOI, DE LA ORA 20:30, ÎN DIRECT LA PRO TV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO.

Ironii la nivel înalt » Andrei Prepeliţă nu uită de unde a plecat şi înţeapă actuala echipă a Craiovei

Articol de GSP - Publicat marti, 02 decembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 02 decembrie 2014 11:07

Andrei Prepeliţă i-a ironizat pe cei de la CSU Craiova înaintea partidei directe din Cupa României de joi, de la ora 20:30, în direct la Pro tv şi liveTEXT pe GSP.RO.
Fostul mijlocaş al Universităţii Craiova a ţinut să sublinieze că actuala echipă a oltenilor nu e una şi aceeaşi cu adevărata formaţie a Craiovei.

"Nu e un meci special (n.r. cel din Cupa României cu CSU Craiova). Eu am jucat la FC Universitatea Craiova, acum jucăm cu FCU... CSU, pardon. Şi ei au un parcurs foarte bun, va fi un meci greu, dar sperăm să ne calificăm",a spus Prepeliţă la Dolcesport.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (19)
bstanciu2001
bstanciu2001  •  04 Decembrie 2014, 02:15

si unde este misto-ul fata de cei din craiova???

stefy29
stefy29  •  03 Decembrie 2014, 17:46
Postat de iuflo pe 02 Decembrie 2014, 15:20

prepelita...daca tu ai jucat la fc u, inainte de tine si de popeci-staicu-netoiu-mititelu, a existat un club in craiova numit clubul sportiv universitatea craiova, care a avut realizari mai importante decat steaua si dinamo! astea au facut performante mai mari doar datorita jucatorilor "furati" de la alte cluburi prin intermediul clanului ceausescu! vezi ca unul ca becali parvenit in fotbalul adevarat o sa te scuipe ca pe o masea stricata,cand nu o sa mai ai rezultate, ba te mai si injoseste daca nu ai fost injosit pana acum, pe cand clubul pe care il blamezi isi respecta valorile care au facut craiova maxima de care tu ai auzit doar din povesti!

Fraiere clubul sportiv are mai multe sectii. Clubul Sportiv Universitatea Craiova a avut si sectia de fotbal ce s-a desprins din acest club in 1991. Lasati-o dracu cu datul lectiilor ca sunteti prosti de behaiti. Asta este o facatura ordinara nu echipa de fotbal Universitatea Craiova.

olteanulvesel
olteanulvesel  •  03 Decembrie 2014, 14:55
Postat de gabryel28 pe 02 Decembrie 2014, 19:38

bv prepe!! leii raman tot lei nu se transforma in clone precum mizeriile astea care sustin crailarguta!

Dute si te pisa ba ca habar n-ai pe ce lume traiesti

Vezi toate comentariile (19)
Comentează