FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CS MIOVENI - STEAUA

FOTO și VIDEO "Cine-i ăsta, că nici nume de fotbalist nu are!" » Un episod de senzație cu Nilă, omul cu care Toșca va avea coșmaruri

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor +5   FOTO
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 decembrie 2016 22:38

Andrei Nilă a marcat golul lui CS Mioveni contra Stelei, în minutele de prelungire ale  meciului jucat în optimile de finală ale Cupei României.

În minutul 94 al meciului, Nilă a trecut cu ușurință de Toșca, a rămas singur cu Niță și l-a învins pe portarul stelist cu un execuție sigură, deschizând scorul pentru Mioveni. 

VIDEO cu golul lui Nilă!

Atacantul de 31 de ani joacă la clubul din Mioveni din 2009, iar în 2010 a fost subiectul unei conversații amuzante care a avut loc pe banca de rezerve, la un meci CS Mioveni – Arieşul Turda, între Baicu de la gazde şi Bucur de la Arieşul.

Bucur: Cine e ăsta care a intrat?
Baicu: Este cel mai bun atacant al nostru; n-a jucat până acum că este puţin accidentat.
Bucur: Cum îl cheamă?
Baicu: Nilă îl cheamă.
Bucur: Cine e ăsta, că nici nume de fotbalist nu are...
Baicu: Să vezi că ăsta o să vă dea golul!

Vorbele lui Baicu s-au confirmat pe final, când în minutul 89 al partidei, Nilă a înscris golul victoriei pentru Dacia Mioveni!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
alex_777
alex_777  •  15 Decembrie 2016, 10:52

... si dupa cum se vede saracul Nita n-a mai putut nici el, a cedat pe spate cu planetarele in sus, closcuta a mai dat din aripiare putin apoi dupa cateva sughituri a lesinat ca si ceilalti bravi lupatatori ai luminii asa cum le spune stapanul lor de la stana, insa la vremuri grele regecamp v-a canta la fluieras o doina sau o balada compusa de marea compozitoare a tuturor care se stie, fara numar, fara suparare mop si eu cand este de contractare, adica de muls He he heeee!!!

cris4co
cris4co  •  15 Decembrie 2016, 01:53

v-am spus ieri ca Mioveni va bate...

gest
gest  •  15 Decembrie 2016, 00:55
Postat de danut1971 pe 15 Decembrie 2016, 00:49

***

Da.. dar dupa ce inveti sa scrii ! Pana atunci ,... vezi de drum . cauta peste ..la copca !

Vezi toate comentariile (13)
Comentează