FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO - GAZ METAN SEVERIN

FOTO Vancea înscrie pentru Gaz Metan la 0-0, dar golul este anulat. Ţi se pare ofsaid?

Captură PRO TV
Captură PRO TV

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 octombrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 26 octombrie 2011 22:34

În minutul 10 al partidei din "Ştefan cel Mare" dintre Dinamo şi Gaz Metan Severin, atacantul oaspeţilor, Cosmin Vancea, a reuşit să trimită mingea în plasă, însă reuşita nu este validată.

S-a dictat ofsaid, însă reluările au arătat că Vancea (foto, în plan apropiat, în alb) se afla în spatele fundaşilor alb-roşii. Spre minge s-a îndreptat şi Trifu (în plan îndepărtat), însă şi poziţia lui pare a fi una corectă.

Antrenorul severinenilor, Cosmin Bodea, precum şi jucătorii aflaţi pe banca de rezerve a acestora, au protestat vehement, însă decizia "centralului" Paul Unimatan a fost de neclintit.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (25)
ozyyyy
ozyyyy  •  27 Octombrie 2011, 15:54

Nici vorba de offside la aceasta faza deoarece jucatorul care inscrie este cel din partea de jos a imaginii si are 1 m in spate fata de fundasi. Oricum nu cred ca aveau nici o sansa Severinenii chiar si cu acest gol marcat. Bravo lor ca in prima repriza au aratat ca o echipa de Liga I!

ino.o
ino.o  •  27 Octombrie 2011, 11:27

da ma....bine ca ati dat poza cu cateva sec. inainte ...dak dadea exact cand s-a ridicat fanionul se vedea clar ca era ofside ....ce sa le ceri sclavilor lui becali ...8-|

intrusul33
intrusul33  •  27 Octombrie 2011, 00:49

partea amuzanta e ca jucatorii olteni de fapt au comis-o la gol ca ei nu voiau chiar asa sa iasa...proteste "vehemente" :)))

Vezi toate comentariile (25)
Comentează